tugbanurr İpler ne zaman düşmeye başladı benim 20 gün oldu hala dikiş ipleri var normal mi acaba dikiş iplerinin düşmesi için ne yapmalıyım?
Dudu1988 tugbanurr 2 doğum yaptım ama dikisssizdi ama eltimin de bu zamanlara kadar düşmemişti die biliyrm
1anne2bebek__ tugbanurr aynı durumdayım 🤣2. Doğumum bugün 20. Gün benimde sadece bi tane düştü gerisi duruyor 😀bekliyorum ne zaman düşecek diye. İlk doğumda hatırlamıyorum ne kadar sürede düşmüştü ama sanırım yine 20 günü geçmişti
Birprensesannesi2525 tugbanurr benim ilk kizimda hemen düşmüştü pansuman vermişti doktor zaten 2 dikiş vardı 10 gün sürmedi diye hatırlıyorum
Bugraninannesiii tugbanurr kişiden kişiye değişir canım sen kuru tutmaya çalış düşer iyileşir yakın zamanda. Benim ilk oğlumda sadece dış dikişim vardı 1 haftada düşmüştü.
Sabina13 tugbanurr 40ma kadar anca iyilesti..ama bana iceriside iyilessin diye fitil yazmisdi doktor..baya dikislerimi dokmeye yardim etti
Dunyevi tugbanurr bende görmedim 20 ü gün oldu kendiliğinden kaybolur dediler ama inanılmaz batıyor normalmi ya iğne batıyo sanki acıyor üst kısımlar üstte dikiş yokki anlamadığım neden acıyor siz tüy aşımı yaptınızmı ben korkuyorum bakamıyorum