Cicilibicilim Yaklaşık olarak yarım saattir düzenli olarak sancım var 5 6 dakika da bir girip çıkıyo ama yavaş yavaş bu sıklık kısalmaya başladı suyum felan yok ama sizce doğum mu hastaneye ne zaman gitmem gerek
aydaaa Cicilibicilim suyunuzun gelmesine gerek yok, doğumunuz başlamış olabilir. Biraz daha sancılarınızı takip edin, düzenli aralıklarla gelip şiddeti artmaya başladıysa hastaneye gidebilirsiniz. Duş almanızı öneririm, iyi gelecektir.
Cicilibicilim Ozerirem 4.22 den beri böyle devam ediyor 5 dakika 6 dakika diye biraz daha beklesem bebeğe bisey olmaz değil mi
Cicilibicilim aydaaa sancılarını sıklığını toplamda bi saat felan takip etsem yeterli mi çünkü ilk defa bu kadar düzenli olarak başladı tam 5 dakika da en fazla 6 dakika da bir girip çıkıyo
Ozerirem Cicilibicilim canim bekleme hemen git bence doğum belirtisi çünkü duşunu al ve git bence sıcak bir duş
Cicilibicilim Mirali_MY 38+6 olduk bugün 1 saattir felan bu şekilde devam ediyor 5 6 dakika da bir oluyo biraz daha beklesem bebeğe bisey olmaz değil mi duş felan alsam
Cicilibicilim Mirali_MY yani biraz daha takip etmeyeyim mi belki geçer diye düşünüyorum içimi bi korku sardı 😥🥺
Mirali_MY Cicilibicilim canım yanında biri varken gir banyonu yap derim sonra doğru hastane rabbim sağlıkla kucağına aldırsın 🙏🏻☺️
Cicilibicilim Mirali_MY yanımda eşim var sadece ama onu da tam emin olmadan uyandırmak istemedim ne yapacağımı bilmediğimden
Rwerdst Cicilibicilim doğumunuz başlamış hayırlı olsun. Direk sıcak bir duş alıp hastaneye gidin ☺️❤️ hastanede duş alacak vaktin olmaz malasef. Nst den vaktin kalmıyor. Sıcak duşunu al eşin masaj yapsın sırtına açılman kolaylaşır hem🥰🥰🥰
Cicilibicilim Mirali_MY sancım var tam 5 dakika da bir girip çıkıyo aynı anda az önce bebek de kendini topladı sol tarafta
Cicilibicilim Rwerdst gittim hastaneye ama malesef açılmam olmadığı için hastaneye yatışı kabul etmediler ama nişanımda geldi doğum bugün yarın olur dediler eve yolladılar
Cicilibicilim Mirali_MY gittim hastaneye ama malesef açılmam olmadığı için hastaneye yatışı kabul etmediler ama nişanımda geldi doğum bugün yarın olur dediler eve yolladılar
Cicilibicilim Ozerirem gittim hastaneye ama malesef açılmam olmadığı için hastaneye yatışı kabul etmediler ama nişanımda geldi doğum bugün yarın olur dediler eve yolladılar
Rwerdst Cicilibicilim bol bol banyo yap canım. Çök kalk yap banyoda. Eşin sırtına masaj yapsın. Egzersiz yap. İnşallah alırsın sağlıkla kucağına