Sedavedoga Kızlar 39+2 Sabah 4 te suyum geldi şuan nst deyim açılma 3 cm sancım az suni vercekler yavaştan dua edin çok çabuk güzel bir doğumum olsun
Daisy0000 Sedavedoga Bende 8de doğuma gireceğim ,Rabbim inşallah acısız kolay bir doğumla ,sağlık sıhhat içinde kavuşmamızı nasip etsin 🥲🙏
Alimenur Sedavedoga anam bi brn kaldım 40 oldum hala gelen yok Hayırlı olsun rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Cicilibicilim Allahım yar ve yardımcın olsun canım benim bir avaz da kurtulursun inşallah 🤲 benimde yarım saattir 5 dakikada bir sancım var ama suyum frlan gelmedi doğuruyormuyum bilmiyorum 38+6 olduk
Sedavedoga Daisy0000 aminn inşallah canım yavaştan suni sancı alıyorum şuan için normal sanada Allah kolaylık versin sağlıkla kucağımıza alırız inşallah 💖
simaymasalim Sedavedoga canım meryem ana otu aldıysan suya koy bol bol dua oku içine o açıldıkça senin acilmanda ilerleyecek inşallah hemen sağlıcakla kavuşursun 🌸
Sedavedoga simaymasalim aminnn inşallah 😇 benim niyetine koydular canım inşallah işe yarar bekliyorum açıklığım artmasını
Brownie Sedavedoga neeeee 🥹 canımm çok sevindim inşallah çok güzel bir doğum olur bizlere de haber ver 🥰🥰
BerfinE Allah yardımcın olsun bi avazda kurtul inşallah banada nasip etsin Allah 40+3 ama gelme acelesi yok oğlumun