Kızlar 35 haftalık hamileyim. Detaylı anlatcam biraz. Bebeğimde zaten 3 haftalık bir gerilime var ve suyu azalmaya başlamıştı. Pazartesi sağlık ocağına gittim test vermeye. Öncesinde enfeksiyon falan vardı idrar da istediler. Neyse oradaki tuvaleti kullanarak verdim (sonuçları temiz). Öbürsükü sabah midem falan bulanıyordu . Eşim sabah işe gitti 10 da geldi o ara midem aşırı bulanmaya başladı böyle fenalaştım açıkçası. Öğlen 2 ye kadar yanımdaydı zaten. Neyse o gidince beni aldı bir kusma. Kusuyorum ama berbat haldeyim. Üşüttüm sandım uyudum aç acına akşama kadar. Annemlere gittik geri akşam. Kusmak falan devam edince dedik kadın doğum acile gidelim. Bunlar bana yatış verdi. Tabi hepimiz şok olduk (Hala hastanedeyim bu arada). Bir sürü tahlil vs alındı. Şimdi tahlil sonuçlarım düşmek yerine yükseliyor (Allaha şükür ilk anda fark ettim diye böyle olduğunu düşünüyorum).
Şimdi detayını anlattığımda göre kültür testinde kontaminasyon? klinik şüphede tekrarı uygundur diyor. Bu arada gelişim geriliğinden dolayı 37 38 haftalarda doğum düşünüyordu doktorlar. Yani 2 3 haftam var önümde. Bu süre zarfında geçer mi? Artık doğum çeşidi falan önemli değil gerçekten napcağımı şaşırdım. Bebeğime geçer mi bu enfeksiyon? Erken doğum olasılığı nedir? Devlet hastanesindeyim normal yaptırırlarsa bebeğime bir şey olur mu? Kendi özel doktorum da var. Onla da konuştuk tedavini orada tamamla dedi ama sonuçları şimdi attım. Sabah görür artık. Sonuçları şimdi aldım. Allah rızası için yaşayan ya da benzeri durumda olan var mı aranızda? Nasıl bir yol izlemeliyim?
Not: Dışarıda wcye falan girmeyin. 1 günde olan bir enfeksiyon. Kültür bile sıkıntılı çıktı yani. Bezlenin daha iyi🙃