Aslanmommm Annişler annenin midesi yanarsa bebeğin saçı uzuyormuş demekmiş ama benim midem hiç yanmıyor bebişim saçsız mı doğucak acaba anası gibi 😅
Annemm1213 Aslanmommm benim de çok yanıyor saçlı doğarsa söylerim annem dediki ben çok saçlı doğmuşum toka takacak kadar çok saçım varmış annem 10 günlükken toka takarmış aşırı derecede midesi yanarmış bazılarının da hiç yanmadığı halde saçlı doğmuş yaşayıp göreceğiz
Ebus2045 Aslanmommm hiç bir alakası yok canım bebek kesenin içinde mideyi yakması olanaksız bı durum hurafe yani benim oğlumda çok sacliydi hiç midem yanmadi. Tamamen mideye olan baskı ve yediklerimiz tetikliyor.
ElaytA Aslanmommm benim oğlumda hiç midem yanmadı ama simsiyah saçlı doğmuştu hatta bu benden nssil cikti demistim ben sarisinim çünkü 🤣🤣
Aslanmommm minikmucizemmmmmm bende öyle duymuştum büyükler öyle söylerdi doğruluk payını bende bilmiyorum 😁
Havuc Hayırr asla benimde hiç yanmadı sağolsun oğlum benim anasını düşündü bir doğdu saç resmen berber zamanı gelmiş gibi ahahah
itsferu Aslanmommm 32 haftalığız, midem hiç yanmadı bu zamana kadar ama doktorum ultrasonda “aha bu saçları, gördün mü” demişti geçen 🤷🏻♀️😁
itsferu Aslanmommm bizimki de yapışmış plasentasına, göstermiyor yüzünü😁 ancak kafasını görüyoruz her seferinde 🤦🏻♀️😁
Lajanam Aslanmommm bende aşırı mide yanması çektim, bebişim saçlı doğdu. Ne kadar doğru bilmiyorum tabi 😂
Portredekitirtil Aslanmommm benim çok yanardı saçlı oldu bebişler. Ama bu tamamen halk uydurması bebek büyüdükçe mideye baskı yapıyor ve yanma oluyor ama o yanma zamanlarıda tam saç oluşma zamanlarına denk geldiği için öyle deniyor🌸