MerveKitiz Kızlar ben de acaip tüylenme oldu yahu daha 12+3 üm normal mi? Sizde var mi? Göbegim ozellikle 🤭
edadm MerveKitiz benim de göbeğimden göğsüme kadar ince ince çıktı canım göbeğimi alıyorum ama yukarı dokunmamaya çalışıyorum doğumdan sonra dökülmezse mecbur alıcam oraları da
Mutlulukkk MerveKitiz gobekte olmasi normalmis ve dogumdan sonra gidiyormus 😊 burada oyle okumustumm. Ama diger bolgelerinizdeki tüylenmeyi bilemeyecegim malesef 😁
Tugceee95 MerveKitiz ilk üc ay bende lazere gtttgım halde hıc kılım olmadıgı halde noluyoruz ya demıstm😅 hormonlardan canm sonra dokuluyor onlar kalmıyor endıse etme😅
incinur0102 MerveKitiz benim iki gebeligimde de tüylenme değil tam tersi azalma oldu 😄 çıkma araları baya uzun oluyor.Normalde tam tersidir hemen çıkar😄Ama ilk doğum sonrası vücudum bı afallamisti önüne gecememistim.Bunda ne olucak biraz korkarak bekliyorm 🙈😄
edadm incinur0102 yaa benim karnımda tüylenme var ama vücudumdaki tüyleri jiletle alıyorum bir iki haftada çıkıyor baya beklettim ağda gittim iki ay oldu hâlâ çıkacak çıkmıyor gerçekten bende de 😂
Ayseunsal88 Benimde göbeğimde tüylenme oldu ya birde bacaklar kollar kaş vs bugün alıyorum ertesi güne yine çıkıyor anlamadım gitti