Mavisim099 esraEb bana benziyor galiba boyum 168 kg 53 le hamile kaldim şuan 58 kg yum çok teşekkür ederiz teyzesi 🥰💋
esraEb Mavisim099 aaaa evet kesinlikle 😍 çocuk daha dünyay gelmeden doğru tercihler yapmaya başlamış 😄
Herseyguzelolsun7 esraEb dönmediği için sezaryen oldu bir de 38.haftada. Maşallah 40 beklese daha da alırdı herhalde
Rabia_91 32+2 de gittiğimizde yaklaşık 1800 gram demişti doktorumuz. Boyu da 40 41 civarı. Benim bebiş annesine çekecek, doktorlarda öyle söyledi. Bende kısa boylu minyonum. O yüzden takmıyorum. 152 boyunda birinden 4 kilo bebiş çıkmaz sanırım 😅😅
esraEb Rabia_91 doğrudur olabilir 😄benim doktor öyle bir şey demedi sadece kafası büyükmüş 1 buçuk hafta önde gidiyor onu söyledi
nerminnn_ esraEb boyu ve kilosu 2 hafta önden gidiyor dedi eşim 1.90 bende 1.74 üm zaten boyu uzun olacak vs gibi bişey demedi
esraEb nerminnn_ önde gitmesi doğum zamanına değiştirir mi yoksa yine de 38-39 falan olacak mı. 39 da 41 haftalık mı doğacak yani
nerminnn_ esraEb benim en baştan beri hep önde gidiyordu sona doğru haftasını yakalar diyordu ama kilosu yüksek olursa 37-38 de başlatırız doğumu dedi
2evlat1anne esraEb 37. Haftadayım ne boy ne kilo söylüyorlar öyle boş boş gidip geliyorum sağlığı yerinde olsunda bilmesemde olur diyorum artık
esraEb 2evlat1anne aaa neden söylemiyorlar ki. Boy kiloda birnwvi sağlık kriteri. Gerçi kağıtta yazıyor ama olsun ilk gebeliği olanlar ultrason kağıdını anlayamayabiliyor. Ben de ilkten bilmiyordum ama doktorum da sürekli söylüyor
Minis122 esraEb ins cnm 4 gundur 8 9 litre serum.dim yeni yeni geviyor sancialrim yumusama var rwhimde birde benim. İns qAmaninsa gekir cocujrimiz
2evlat1anne esraEb hayır 2. Gebeliğim ilk zamanlar kağıtta yazıyordu ama şuan şehir hastanesine geçtim orada ultrason resmide verilmiyor ilk hamileliğimde böyle şeyleri çok kafaya takardım ama şuan saldım açıkcası haftasına göre uyumlu deniyor sıkıntı etmiyorum sürpriz olsun artık bakalım doğumda öğreniriz😂