Svdalsnn valla ben 2 ay önce doğum yaptım maddi sıkıntı dolayısıyla şehir hastanesinde yaptım çok çektim değil 18 30 bin olsa gidin özelde yapın gerçekten. Suyum gelerek gittim şakır şakır geliyordu açılma sancı yoktu dedim ki sezeryana mı alcaksınız açılma sancı yok beni çektirmeyin dediğim halde normal doğum katına aldılar. 12 saaten fazla hiçbir şey yapmadan sadece nst ye bağlayarak tek başıma beklettiler bi bez verdiler bi önlük giymem için o bez sırılsıklam oldu yattığım yer sırılsıklam oldu ıslaklıktan üşüdüm başka bir bez rica ettim 1 bez bile vermediler eşim getirsin çantamda var üşüyorum sırılsıklam oldum dedim onu da kabul etmediler saatlerce tek başıma bekledim özelde olsa o süreç sevdiklerinizle geçer 1 bezi çok görmezler. O an saat geçmiyor hapishanede gibi hissediyorsunuz zaten korku sitres var birini bile asla almıyorlar halbuki biri yanınızda olsa sakin kalcaksınız belki saatler geçti suyum bitti bebek enfeksiyon kapmaya başladı sürekli antibiyotik iğne vuruyorlar koldan suyum bittiği için bebek içerde nefessiz kalmasın diye ama ısrarla sezeryana almadılar çocuk iyice mikrop kapınca içerde sabah mecburen sezeryana almak zorunda kaldılar benim sonta korkum var sontayı uyuşturunca takın dediğim halde ısrarla canlı canlı taktılar yalvardım uyuşturnca takın olmuyor prosedür böyle dediler özelde olsa hiç o sorunu yaşamazsınız uyuşunca takıyorlar doğuma sıra gelince belden uyuşturdular beceremediler 2 defa denediler uyuşmadım asla bu defa tam narkoz verdiler bayulttılar çift narkoz almış oldum . O gün sezeryan olan çoğu hasta uyuşmadı ve bayıltıldı çift narkoz aldılar hadi bende sorun var uyuşmadım hepsinde mi sorun vardı inanın 2 ay geçti belimin o narkozu verdikleri yer çok fena eğilince doğrulamıyorum oturuyorum acıdan duramıyorum ameliyattan önce asla böyle sorunum yoktu şu an belim çok kötü. Bebek doğdu asla emzirmem için uğraşmadılar sütü yok mama verin dediler. Özelde olsa sütü yoksa sağmayı deniyorlar ilgileniyorlarmış onlar yüzünden bebekte enfeksiyon vardı yoğun bakıma girecekti az kalsın çok beklettikleri için susuz anne karnında hastane odası tek kişilik çok güzel ama 30 bin olsun özelde olsun kafa rahat olsun bu şekilde özelde olsaydım açılma yok sancı yok risk almayalım sezeryan derlerdi .