Asi19ebrar 26 günüm var ama bebeğim ters olduğu için doktor bayramın 2 günü gel dedi 38 oluyor sezeryan
Zeynepaltns Asi19ebrar Son anlarda da dönebiliyor bebek , bayramda tatile çıkacağı için çoğu doktor hep bayram öncesi sezeryan yapıp aradan çıkarmaya çalışıyor gibi hissediyorum. Çevremde çoğu kişiye gel sezeryan demiş doktoru . Arkadaşım kesin sezeryandı 39. Hafta Bebek döndü normal doğum yaptı
Damlagulll dilay_06 dilay_06 Allah hepimize sağlıkla almayı nasip etsin inşallah kucaklarimiza yavrularimiza kavusmayi bereketle neşeyle huzurla gelsinler inşallah 🤲
Zeynepaltns 37+3 , bekliyoruz heran gelebilir . Uygulamada haşhaş tanesi kadar yazan günlerde kalmışım sahi zaman nasıl bu kadar hızlı geçti anlamadım. 37. Haftaya kadar çalıştım sanırım o yüzden, şuan evde günler geçmiyor biran önce kavuşma hevesi var ❤️🥰
Youngmotherr Damlagulll son 53 gün ama 41 gün kaldı bize 🥲 zaman su gibi akıyor gerçekten nerdeyse 1 ay sonra kavuşuyorum oğluşuma 🥹
Damlagulll Youngmotherr Allah yardımcın olsun zaman geçiyor kucağına almayida nasip etsin rabbim hepimize inşallah 🤗🤗
Damlagulll Zeynepaltns ay evet canım onu diyecektim bende kesinlikle aslında beklemelisin bayramdan sonraya çünkü hala zamaninda varken 😐 sezeryan artık doktorlara kolaylık gibi geliyor kime sorsam sezeryan olucam diyor artık acaba son zamana kadar gitmesemmi hastaneye die düşünmeye basladim
Deletedmom_116 Damlagulll Oyle am aicerde haraketleriyle aşk yasiyodum 🥺Şimdi ise yanımda ayy lohusa deprasyonu yükleniyor ….😂