Sedefibrahim Kahvelim_ ben anladığım ve baktığım kadarıyla eskiden kayıtlı olan konuştuğumuz yada bizim numaralarımızın kayıtlı olduğu kişiler yani tanımadığımız insanlarla alakası yok o zaman herkes herkesi görürdü çok geçmişte olsa daha önce konuştuğumuz yazıştığımız insanların çıkıyor
cennetinsusu bebitomom Bende baktım şimdi de aklıma şu geldi. Acaba bazen grup kuruluyor tanımadığımız insanlar oluyor ya onları gösteriyor bence tanımadığım bir sürü numara var daha önce birkaç çoklu grubum olmuştu bence onlar ama bilemedim 🤷🏻♀️ değişik
bebitomom cennetinsusu öyle olduğunu düşünmüyorum ben ömrümde görmediğim kişiler var aynı grupta olmam mümkün olmayacak yaşta falan
cokkasmabeabi bebitomom WhatsApp da telegram gibi kişi kayıtlı olmadan konuşma yapabilecekti belki bunu deniyorlardir
yenianneguney bebitomom evet gerçekten çok saçma ve olmayan bilmediğim numaralar da çıkıyor bir cahilin eline geçse yuva yıkar tövbe yaaa
cennetinsusu bebitomom Yani baya değişik insanlar var. Daha öncelerden tesbihat gruplarım felan olduğu için bilemedim. Ama mahallede bi komşumuzun gelininin numarası bile çıktı anlamadım. Onun numarasını daha önce hiç kaydetmemiştim. Bir akrabam numara değiştirmiş buradan buldum. Kızımın okul grubundan kayıtlı olmayan bir numarayı da gördüm yani ilginç çözemedim bende çok saçma
Sedefibrahim @“Glshuysal”#p28396789 ya bende çıkmadı acaba numaralardan kaynaklımı hani biz kapattırıyoruz sonra başkasına satıyorlar numarayı falan sizde acaba numaranın ikinci sahibisiniz ondanmı bilemedim ki umarım çözerler hemen bu sorumu
bebitomom Sedefibrahim inşallah çünkü baya sorun olacak bir durum sapık birine vs denk gele bilir numaramız
Sedefibrahim bebitomom ay bide herkes anlayışlı değil yanlış anlaşılır tartışma çıkar falan hemen çözerler inşallah
bebitomom Sedefibrahim aynen öyle benim eşim çok kıskanç ama şükür anlayışlı ilk gördüğü zaman baya sinirlendi anlatınca kendinden de bakınca anladı durumu ama laf anlamayan anlayışız insan çok
bebitomom cennetinsusu evet baya saçma şeyler çıkıyor benim ablamın rehberinde kayıtlı olan kişi bende görünüyor mesela ne benim numaram o kişide vardı ne onun bende ama çıkıyor yinede