Yuliya1219 Iyi geceler herkese. Birsey sormak istiyodum. 22 kasimda 36 haftalik dogum yaptim. Bebegimi kan sekeri dusuk diye kuvoze aldilar. Bu durumu yasayip bebegi iyilesen var mi? Kac gunde cikti kuvozden? Bir de sonrasinda sorun oldu mu? Simdiden tesekkurler.
Yuliya1219 Ablamin 3 gebeliginde de gebelik sekeri yuksekti hic boyle bisey duymadim. Ama etki ediyo olabilir kisiden kisiye degisebilir demek ki. Cok uzuluyorum boyle olunca zor bi gebelik gecirdim tam sorunlar bitti derken baska bisey cikiyo. Insallah iyilesir bebegim bi an once.
deletedmom6295 Yuliya1219 bir iki güne düzene girer merak etmeyin en çok gebelik şekeri olan annelerde sık rastlanan bir durum yeğenimde de olmuştu küveze bile girmedi
Tgcee deletedmom6295 çok onemli bı hasta Lık degıldır heralde cunku benmde azda olsa gebelık sekerım var😥
deletedmom6295 Tgcee üzülmeyin sütünüzün gelmesine odaklanın bebeğiniz bir iki güne düzenli şeker seviyesine ulaşacaktır sarılık problemi de yaşayabilirsiniz bunlar beklenen tablodur endişe etmeyin ☺️