aslii57 Kızlar 2 senedir çocuk istiyoruz geçen ay ki aşılamam tutmadı bu ay bidaha deneyecegiz oda olmazsa biraz çalışıp para biriktirecegiz tüp bebek için. Çok stres yapiyroum sürekli aklım bebekte sürekli biseyler araştırıyorum asla kafamdan cikmiyo. İlişki bile sırf bebek için yani. Kafanızdan bu stresi nasıl attınız ne yapsam düşünmem
guzelanne01_ aslii57 çalışabilme imkanın varsa çalış,yoksa evden çalışabilirsin mesala ben evden biobellinda satışı yapıyorum temizlik ürünleri böylelikle aklına gelmiyor ,yada örgü olabilirsin sevdiğin bişeyler mutlaka vardır onlara odaklan stres yapma
leila1 aslii57 benim çalışmadım evde oldulıö dönemde çok kuruyordum kafamda ki eşimde sperm yetmezliği var demişti doktorumuz aşılama önerdi. Bugün gideriz yarım gideriz derken aman dedim ya boşver ne zaman olursa. Sonra işe girdim eşimle spora yazıldık açıkcası günlük yorgunluğu sporun yorgunluğu nadir aklıma gelmeye başladı sonra dedim olursa olur olmazsa bir sene bekleriz sonra doktora gidip tedaviye başlarız çünkü dönüşü olmayan bişeydi. Sağlıklı beslenme sporun etkisi kafadan atma derken işe başlamamdan 3 ay sonra hamile kaldım. Evet işim başı stres aklınızı başka şeylere verin çocuklu ailelerle pek görüşmeyin bir süre bebekle ilgili şeyler okumayın izlemeyin. Umarım tez vakitte güzel sonuçlar alırsınız
Mucizemolsunn aslii57 bol bol istiğfar çekerek ,salavat çekerek ve sadaka her gün 1 tl atmak gerekiyormuş evde olan sadaka kutumuza
Nur_50 aslii57 sormamın sebebi ben doktor mfk eş paketi hamile kaldım takviye adetim bitince başladım yaklaşık 20 gün kullandım adetimin 3. Günü oldu adet olmayınca takviyeden olmadım sanıyorum ben eş paketi ikincisini sipariş etmek için hazırlamıştım çok şükür gerek kalmadı. O kadar gittim yumurta takibine femara klomen çatlatma iğnesi oldum 4 ay olmadı
Nur_50 aslii57 bende etraf duymuştum ablam beyninde sıvı birikiyor dpktor artık hamile kalamazsın ilaçlardan demişti ablam aynı bu doktor mfk ürünü getirdi oda yaklaşık 20 gün kullandı hamile kaldı doğurdu oğlu oldu 😃bende onda olumlu etki yapınca hemen sipariş verdim bendede olumlu olunca etrafımda hamile kalamayan herkese diyorum.😃
Nur_50 aslii57 Estağfurullah evet 1 aylık ilaç günde 2 kez içiyorsun sabah ve akşam😃sorabilirsin çekinme hiç aşılama özelde mi devlette mi oluyorsun
aslii57 Nur_50 özelde Dr um da çok iyi çok bilindik bı Dr ona da çok güveniyorum biz önce tüp bebek için gottik ama ben sana tüp bebek yapmam tüp bebeklik biseyin yok boşuna parani almış olurum dedi aşılama yaptik şimdi ikinciyi de aşılama deneyelim dedi biz de kabul ettik
Nur_50 aslii57 anladım canım ama aşılama para vermediysen bence doktor mfk dene bende olumlu etki göstermeseydi asla demezdim😄