Busramazan09 Birbahargunu netira kullanabilirsiniz herhangi bir zararı olacağını düşünmüyorum. Kızımda polen alerjisi gibi bişey var ara ara oluyor bu aralar doktoru yazdı kullanınca geçiyor gebelerde de bir zararı olacağını düşünmüyorum
Birbahargunu Busramazan09 ben relestat kullandım doktorum izin vermişti ama internette yazdiigmda göz damlası bile olsa kullanılmaması iyi olur diyor o yüzden huzursuz oldum şu an 15 haftalığım başından beri kullanıyorum doktor müsade etmişti ama yine de içime düştü işte artık soğuk suyla yıkayacağım
Busramazan09 Birbahargunu çok kaşıntınız varsa gözünüzde çay demiyle kompres yapabilirsiniz çayın demini sıktırıp suyunu pamuğa damlatıp koyup bi 10 dk öyle uzanın iyi gelecektir
Birbahargunu Gebelikte damla kullanan var mı acaba doktor yorumu olan? Yarın doktora tekrar soracağım saat geç oldu bari buraya yazıyım dedim
Birbahargunu Busramazan09 çok teşekkür ederim öneriniz için evet ben yıllardır ilaç kullanıyorum, kullanmayinca kuruluk ve kaşıntı yapiyor umarım göz damlası bebeğe zararlı olmamıştır ona üzülürüm