mrshavva 32+6 günlüğüz sabahtan kalktığımdan beri geçmeyen bir ağrım vardı doktora gittim muayene sonra nts bir kaç ufak sancım varmış rahim ağzına da baktı açılma Yokmuş ama tedbir amaçlı daha doğrusu erken Doğum riskine karşı bebeğin ciğerleri gelişsin diye iğne yazdı 🙁 dua edin lütfen erken Doğum olmasın 🤲🏻
cito83 mrshavva bende 35 haftada kontrolde sancım çıktı ciğer geliştirici vuruldum magnezyum bol su ve yatıcaksın evde dedi bende erken olucak diye korkuyorum
mrshavva cito83 geçmiş olsun size bana yatacaksın demedi neyse ki 🙄 rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah
mucizem61 korkmayın kızlar dua edin elinizi karnınıza koyarak bende de o risk vardı hemde 27 haftadan beri ama şükür olsun ki 38 haftadan ilerliyoruz bol bol dinlenin ağır bisey yapmayın rabbim sağlıkla kucaklarimiza almayı nasip etsin insallah yavrularimizi
mrshavva mucizem61 dünden beri yatıyorum Pazartesi’ye kadar yatarım artık bol bol işte zaten çok birşey yapmıyorum bir şekilde geçecek artık 🙈 rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin az kalmış 😍