Sunnybabyy bol bol hurma tüket, merdiven inip çık, duşa kabinin giderini birşeyle kapat sıcak su doldur içine otur her akşam en az yarım saat 40 dakika kadar, suyun içinde oturmak kasları gevşetip sancılarını getirir, yere çömelerek yerleri sil, sakın şu bi kaç gününü oturarak geçirme süreli iş yap canim, ve eşinle sürekli ilişkiye girin, pilates topunun üstüne otur ileri geri sağa sola olarak haraketler yap , yere uzan ayaklarını pilates topuna uzat bacaklarını ileri geri hareket ettir , ama suyun içinde oturma işini ihmal etme tecrübe ile sabit 2 tane normal doğum yaptım ikisinde de kendi sancılarım oldu , ilkinde tecrübesiz idim ama ikincide bunları yaptım doğumum 5 saat sürdü yırtılma dikiş gibi şeyleri ikinci de yaşamadım hatta doktorum neler yaptın sen hamile iken harika bir doğumdu demişti valla , hatta suyum geldi gram sancım yoktu bende hasteneye gitmeden önce suyun içine girdim bi güzel oturdum bi baktım sancılar tavan oldu benim , aslında bunları 36.37 civarı yapmak daha doğru olur ama son günlerinde de dene , pilates topunu yanında götür hastaneye orda da yardımcı olur sana , inşaallah hayırlısı ile sağ Salim kavuşursun miniğine canim benim