Matmazelbebi Brisii Bütün hamileliğim meyve ile geçiyor. Hep meyve aldırdım hala da öyle en başından beri. Doktor karpuzu sadece 3-4 dilimle sınırlı tut sana kilo aldırır ileri haftalarda zaten alacaksın şu an çok aşırı almaman için kontrollü gidelim dedi🥰❤️
gokcetugumm Bramasole kilo yapması çok iyiymiş ozaman ben çok zayıfım kusmaktan da iyice zayıfladım 😂😂
Bramasole gokcetugumm oh valla şanslısınız bence kusmak geçici kilo kalıcı😂 ben hiç kusmadım midem bulanmadı aldıkça alıyorum😂
Ozdmr27 Bramasole ben basindan beri çıkarıyorum nerdeyse bugunlerde biraz azaldı 33 haftaligiz ama yinede herşeyi yiyemiyorum 6 kilo almışım sadece
Bramasole Ozdmr27 geçici derken hamilelik bitince bitiyor diye söylemiştim ama sizinki de kötüymüş ya allah sabır versin🥺
Ebebe Brisii ben de çok tüketiyorum canım biraz da fazla kilo aldım ama bı tek onu değil her şeyi çok tüketiyorum 😅 doktor kontrolüm vardı bugün sabah midem bulandı geri mi doncek bulantılar ferahlamak için karpuz peynir yaptım dedim. O da yeme dedi bana:(( ama meyve ne zararı var ki ben hep yiyorum gündüz yemeye gayret ediyorum dedim. O da az tuketmem gerektigini söyledi :((
Mlkengn gokcetugumm Ozdmr27 Geçen kontrolümde bende karpuzu çok yediğimden bahsetmiştim doktoruma. Ama sadece o hafta çok yedim demiştim. O da karpuzun içinde baklavada ki kadar şeker var canın isterse 1-2 dilim ye, yada bi gün ye haftada sadece dedi. Sebebi bu sanırım 😂 o şeker de bebeğin hem kilosunu hem de suyunu gereksiz arttırıyor o da tehlikeli bir süre sonra.
ikizprensesannesi @Matmazelbebi 3 4 dilim mi daha tadına bakarken yiyorum ben o kadarı🥲🥲 ama kesimlikle ödem yapıyor karpuz bende yiyorum ve elim ayağım şişiyor 3,4 dilim yemiyorum tabi 23,24 dilim🥲🥲🥲
Matmazelbebi ikizprensesannesi Valla ben çeyrek taslağını yiyordum 2 haftada 2 kg alınca doktor karpuzu sınırlandır dedi böylelikle kilo alımı durdu yoksa gidiyordum😂😂🙈🙈
Herhangibirisiiiiiii Brisii Geçen hafta detaylıya gittiğimde doktorum karnının şeklinden çok fazla meyve yediğini anladım azaltman gerekiyor biz bebeğe vitamin yüklüyoruz zannediyoruz ama aslında şeker yüklüyoruz orantılı ye dedi canım
dexter karpuz, şeftali, kuru meyveler en tehlikeli olanlar. günlük 2 porsiyon meyve geçilmemeliymiş sağlıklı olanı buymuş. meyve doğal diyoruz da o da şeker ve bebeğe fazla yüklememek lazım.