rosemomm durduk yere özel bölge, koltuk altı kararmaları oldu bu hamilelikle ilgisi olan bir şey mi anlam veremedim çünkü önceden yoktu böyle bir şey yaşayan var mı neler yapabiliriz 😢😢😢
Fatmaakoglu rosemomm daha beş dakika önce konuştuk bu konuyu kız kardeşimle benim yoğun derecede oldu hemde koltuk altı ve özel bölgede araştırdım hamilelikte oluyormuş hormonal bı durum yani düzelir diye düşünüyorum doğumdan sonra
Nejla1069 rosemomm bende fark ettim özel bölge koltuk altı bide göbeğimin etrafı kapkara hamilelikle alakalı bence ya
E_r_s_n3004 rosemomm bende de hamilelikte oldu asla öyle değildi göbek deliğimin etrafı da aynı şekilde ama geçiyormuş doğumdan sonra korkmayın
Candan_13 Kesinlikle bende dünden beri bu dusuncedeyim djn duşa girecektim öyle koltuk altına baktım siyah özel bölgem bacak kenarlarım kara çok şaşırdım asla hamilelikten önce yoktu doğumdan sonra geçer mi diye merak ediyorum yoksa çok uğraşacağım geçmesi için
rosemomm Fatmaakoglu hamilelikte geçer mi acaba limon falan sürüp denesem mi diye düşündüm kol altıma
Tanli1993 Gebelikte hormonlardan kaynaklı oluyor. Bendede gebelikten itibaren oldu 32 haftalığım şuan 4 aydan sonra dahada karardı. Göğüs uçları genital bölge kol alti hatta eski yara izlerim bile. Doğumdan belirli bir süre sonra duzeliyormus