Masal-10 Kızlar rahimde kanama alanı olup daha sonra atlatan var mı? Doktor düşük olabilir dikkat et dedi progestan verdi tedirginim :(
vyusala Masal-10 12. haftadan 18. haftaya kadar yaşadım wc haric yatakdan kalkmadım..Şimdi 36+4 olduk kızımla 34.haftaya kadar prageston fitil olarak aynı zamanda haftada bir kes iyğne olarak kullandım
Masal-10 Masal-10 Benim rahimde 2 yerde kanama alanı vardı kanamam da oldu progestan içtim 3 kere günde dinlendim 6.haftada farkedilmisfi 12.haftada bitmişti çok şükür
Kalbimmmmm Masal-10 12haftadan sonra bendede olmaya başladık şuan 19.haftamdayım bol bol dinleniyorum bendeki kanamalar aşırı derecedeydi geldimi birden üç pedi geçeçk kadar oldu ve bu altı kez filen yaşadım. Allah a şükür iyiyiz şuan inşallah hep iyi olucaz
Dadassss Kaçıncı haftadan canm ben 6 haftaligim geçen kanmam oldu 1 ped kadar igneve progestan verdi 10 gün snra kalp atışı iciin gidecegz
Kediannesi1 Ben 1 Aydır uğraşıyorum atlatıyorum artık çok şükür olumlu düşünün pozitif olun bol bol dinlenin doktorunuzla iletişim halinde kalın
Melissengun1 Kediannesi1 bende 8 haftalık gebeyim 2 buçyk yaşında kızım var bi kere düşüğüm var ufak kanama geçirdim bebekte sorun yok ama rahim içinde kanama alanı var dedi geçermi progestan kullanıyorum tedirginim
Gulnara25 Bende vardı, 2 aya yakın sürdü ama dışarıya çıkmıyordu kanama,sadece rahimdeydi kanama alanı. Fitil kullanarak geçirdim
ilaydakocinar Benimde 2 kez kanamam oldu daha sonra hep her gün kahverengi leke yaşadım hala yaşıyorum kalp atışlarını duyduk çok şükür kese dışında kanama alanım var raporluyum dinleniyorum geçeceğini umuyorum pozitif düşünelim 🙏🏻🌸
yummyyumos Merhaba Benim de 20.5 mm kese ölçüsü ile 6+3 reglim düzensiz pcos var geç döllenme düşünüyorum ama emriyo hala görünmedi acil detaylı ulturasonla boş gebelik dedi yorumlar mısınız lütfen. [](https://)https://drive.google.com/file/d/1sGVQAc-o8e11dp01G-SHP2IIQtN3pAUv/view?usp=drivesdk Burada görünen nedir?
Aygl61 Benimde vardı kanama alanım 16. Haftalarda hatta adet kanaması seklinde kanamam oldu progestan fitil seklinde günde 2 kez kullandım 24. Haftalarda geçti şükür 34. Haftamdayım önlem amaçlı hala kullanıyorum ilişki kesinlikle yasaktı çok yürüyüşte önermemişti doktorum sabah akşam yarımşar saat şeklinde
Kediannesi1 Melissengun1 benim geçti şükür ama sebebi pıhtılaşma problemiydi o yüzden kan sulandırıcı da başladım 26+3 olduk bile şükür dinlenmeye çalışın bol bol en iyi çözüm o