Esra_annee 9 haftalık hamileyim, hamileliğimin başından beri hayatımı tamamen kısıtlayan karnımın içinde acılar ile yaşamaya çalışıyorum😔 bir hafta hastahane yattım enfeksiyondan günde 6 tane serum taktılar hastahaneden çıkalı bir gün oldu fakat benim göbeğimin sağ tarafında aynı acı hala devam ediyor enfeksiyon temizlendi dedi doktor ve birde son 4 gündür böbrek ağrısı çekiyorum 😔bunun çaresi yok mu ayakta dahi duramıyorum ağrıdan acıdan 😔nolur dua edin bana 🙏🏻 Öğretmenim okulumu öğrencilerimi özledim 😔 sürekli birilerine muhtacım kendi ihtiyaçlarımı dahi yapamıyorum ayağa kalktığım an kanamam ve sancım başlıyor 😔
1850 Esra_annee allah yardımcınız olsun . Bende daha önce duymadım bılgım yok. Ama dualarımızdasınız ınsallah kısa zamanda toparlar öğrencilerinede saglıgınada kavusursun meslektaşım
Dilanburak Esra_annee canım çok üzüldüm sana dua edecem allah yardımcın olsun 10. Haftada iyi olacaksın 😘
Kbrarsln Esra_annee canım riskli hamileliğin var demekki çok dıkkat et kendine Allah şifa versin sana inşallah
Esra_annee Kumsal_asya aminnn inşaAllah 🙏🏻Allah razı olsun belki burada yaşayan vardır bi’umut bir tavsiyede bulunur bir şey yapmıştır belki ben korkuma ilaç falanda kullanamıyorum😔
Kumsal_asya Esra_annee illaki vardır birileri iyi yapmışınız. İnsan dertleşse bile iyi hissediyor. İnşallah biran önce sağlığınıza kavuşursunuz.
Esra_annee Heartbeat Allah razı olsun yaaaa sizinde maddi ve manevi tüm hastalıklarınızı gidersin Mevla inşaAllah hamilenin duası kabul olur dua edin işimin başına döneyim güzel rahat bir hamilelik geçireyim bundan sonra🙏🏻
Esra_annee 1850 aminnn Allah razı olsun öğretmenim beni o vakit en iyi siz anlarsınız 😔 bu özel ve güzel günümüz kutlu olsun Mevla bizi öğrencilerimizden hiç ayırmasın onlarla bir ömür nasip etsin inşaAllah 🙏🏻
Esra_annee Kumsal_asya ya bazen doktorlar anlamıyor burada ki yaşayan insanların tavsiyesi üzerine veya yönlendirmesi üzerine bir yol haritası çizilebiliyor benim enfeksiyonu hiç bir doktor anlamadı buraya yazdıktan sonra öğrendim enfeksiyondan olduğunu karnımın içinde ki yara gibi acının. Dua edin bana nolur sizler hamilesiniz duanız red edilmez 🙏🏻
Esra_annee Dilanburak ayyyyy inşaAllah yaaaaa Allah sizlerden razı olsun Mevla’da sizi ve bebeklerinizi sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşaAllah 🙏🏻
1850 Esra_annee cok iyi anlıyorum sizi. Herseu gönlünüzce olsun bır an hersey yoluna girsin inşallah 🤲
Kumsal_asya Esra_annee rabbim acil şifalar versin inşallah. Sıkıntısız ağrısız sorunsuz yavrunuzu kucağınıza almayı nasipetsin 🙏🏼
Baharonder Esra_annee benimde hamileligim zor geciyor bobrek genislemesi var sizde muhtemelen ona ameliyatla katater takiyorlar benim iki defa takildim allah yardimcin olsun sicak tut kendini usutunce yada soguk sut icince aziyor benim oyle oluyor fikir olsun
Esra_annee Baharonder Allah hepimizin yardımcısı Şafi ismi ile şifa ihsan etsin size dua edeceğim inşaAllah 🙏🏻 Şu kalan zamanımızı sağlıklı bir şekilde atlatırız inşaAllah ve çektiğimiz tüm acılar günahlarımıza kefaret olur 🙏🏻
NBanu Esra_annee Rabbim şifa versin bol bol uzandığınız yerden dua edin .Büyüklerin isimlerini söyleyip yüzü suyu hürmetine dualar edin çok etkili tavsiye ederim..iNşallah sağlıkla normale dönersiniz 😞