Sedefdinc Nur_50 benden çok onlar heycanlı 4 senedir çocuk düşünmüyoruz diyip hamile kaldığım için elleri ayakları birbirlerine girdi 🤣 iki tarafında ilk torunu ne yapacaklarını bilmeyip herşeyi yapmaya çalışıyorlar ortalık karıştı o yüzden 🤣
MinikMucizemm23 Sedefdinc bilirim bilirim ama benim bebiş babannesinin 2. Torunu anneannesinin ilk 🙈 bide eltim de hamile şuan yarışa gider gibi 3 hafta geride benden 😂
Nur_50 Mrwtlg gerçekten çok sağlıklıymış bazı doktorlar bilinçsiz yıkıyor genetik çalışan hocam dedi banada yıkatma söyle dedi birde şeker yüklemesi asla yaptırma dedi
Mrwtlg Nur_50 şeker bn yüklettm çünkü benim suyum aşırı derce de fazlaydı şeker mi var diye bn diyet falan yaptm bu yüzden 🙂
Mrwtlg Birde canlar bnm hayatımı kurtaran tek şey olan gümüş kapak oldu size tavsiyemde araştırın bn hiç meme ucu yarası olmadm araştırmanı tavsiye ederim 😇
Sedefdinc MinikMucizemm23 öyle gerçekten benim şimdiye kadar tek aldığım şey reflü yatagı oldu alsınlar heveslerini diye bekliyorum 🤭🤣
Nur_50 Mrwtlg o kadar şekeri sağlıklı birey yüklüyorsun çok zararlı hele hamile iken keşke dahiliye gidip açlık tokluk şekeri baktırsaydın
Snmkrby1_ 35+6 olduk☺️ geçen hafta yaptım ben alışverişi bilerek sona sakladım yakına kadar bir hastane çıkışı vardı😅
Mrwtlg Nur_50 benim oğlumun adı karel 💙 ve 13 aylık oğlum ve 2 .gebeliğim var sürpriz bir bebek oda 17 haftalık .🤭Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah hayırlı evlat olurlar inşallah 🙏 Rabbim isteyen herkese nasip etsin 😇
Nur_50 Mrwtlg oy maşallah 🧿 rabbim adıyla vatana millete hayırlı evlat eylesin ikinci gebeliğin hayırlı olsun cinsiyeti belli mi?🌼