Nur_50 MinikMucizemm23 ben beğendiğim her iki cinsiyeteuygun renkte alıyorum 😃 müslin battaniye olsun zıbın olsun banyo havlusu 😄 ben 7+5
alezyairem MinikMucizemm23 bende 8 haftalık hamileyim ne alıcam ne zaman alıcam hiç bilmiyorum ama içim içime sığmıyo hemen herşeyi alasım geliyo
Dmtacr Selnsn cinsiyet belli olduktan 4.Aydan sonra ufak ufak başlayabilirsin bence canım malum herşeye zam geliyor
MinikMucizemm23 Dmtacr evet bende öyle düşünüyorum hatta o zamana kadar ara ara bişeyler alıyım diyorum indirimde gördüğüm
Nur_50 MinikMucizemm23 ben H&M zıbın alt takım havlu çorak üçgen atkı aldım birde zeypba müslin aldım. Müslin ben çok önce almıştım hamilelik önce
Nur_50 MinikMucizemm23 ebebek indirim oluyor ordan alacağım var birde zara var alacaklarım 🤣 lc Waikiki baktım beğendiğim olmadı orda indirim oluyo
MinikMucizemm23 alezyairem ay evet ya bende biraz araştırmacı bı insanım bişey alırken çok düşünürüm fiyat araştırması yaparım ama insan bebeği olunca hemen alası geliyor ya 🙈
afcinaa 11+3’te cinsiyeti öğrendiğimizden beri deli gibi alışveriş yapıyoruz biz valla duramıyoruz 😂😂 Hepsiburada üzerinden e bebek indirime giriyor çoğu zaman organik alıyorum hep sende oraları takip et bence
MinikMucizemm23 afcinaa bende en çok e bebeğe bakıyorum hepsiburadaya arada bakıyorum trendyoldan beğendiğim şeyler var sepete ekledim İNŞALLAH bende en kısa zamanda cinsiyetini öğrenirim yaağ 😍
Mrwtlg Canım ilk heyecanını anlıyorm ama detaylı ultrason a gir cinsiyet netleşsn öyle almaya başla bence ben ilk bebeğimde öyle yapmştm
Mrwtlg MinikMucizemm23 acele etme canım alırsanda unisex bişiler al 16 haftada zaten cinsiyet belli oluyor detaylıda tamamen net oluyor 20haftalarda zaten detaylıya giriyorsun zaten güzel araştır he benden tavsiye çok fazla bilgi alma hediye geliyor bide bebek heemn büyüyor kilo alıyor hemen küçülüyor hiç giydirmeden herşey 🙃
MinikMucizemm23 Nur_50 bide lolons diye biyer var hiç alış veriş yapan oldu mu ordan acaba uygun şeyler var diyorlar da
MinikMucizemm23 Nur_50 aynen bende şuan kıyafet battaniye vs almicam biberon emzik gibi şeyleri cinsiyet belli olunca ama şuan aklimdakiler beşik bornoz takımı çanta bide uygun bulduğum tarak seti var yeşil renkte bunları düşünüyorum gördüğüm ve beğendiğim için
Oznurdediler MinikMucizemm23 bende geçenlerde denemek için 2 takım aldım çok uygundu. Birisine bayıldım çok güzel geldi diğer takimin 3 parçasını da farklı aylarda göndermişler onun dışında gayet iyi gözüküyordu yıkayınca kullanınca belli olur aslında ilk izlenimim gayet iyi bence yumuşak pamuklu kumaşları vardı.