Gebeysek1 Haftaya gireceğiz. Artık ağırlaşmanın etkisiyle çok yoruluyorum. İş hayatımda oldukça yoğun, gerçekten iple çekiyorum kurban tatilini. Sizde durumlar nasıl, sohbet edelim
Duyguuus6 Gebeysek1 39 +3 üm doktorun demesine göre çocuk 3.650kg ve hala ağırlaşmış hissetmiyorum bu zamana kadar da herseyimi kendim yaptım
Miniikmucizem Gebeysek1 33. Haftadayiz birden ağırlaştım asiri zorlaniyorum azicik yorulsam bacaklarim belim ağrıyor 🥺
Byzaakann Pnr_KMRC1 10 dk dan fazla ayakta durunca bel ağrısı bacak ağrısı iki eğilip kalkınca nefes kesilmesi hareket etme hızının düşmesi ruhsal bunalım kocayı öldürme isteği ama çok sevdiğin için kıyamamak ve buna bağlı gelişen sinir atakları karnının içinde 10 kiloluk bi karpuz taşıdığını hissetme gece göbüşü rahat ettirememek bu yüzden uyuyamamak tüm bunlar ağırlaşma 🙏😂
Yurdanuradsz 27+2 hareketleri artık canımı yakmaya başladı uyku düzenim yok rn ufak harekette nefes nefese kalıyorum 🤷♀️🤪
Pnr_KMRC1 Byzaakann çok teşekkür ederim cnm bilgilendirdiğin için 🫶🌸 bende hiçbiri şuanda yok ağırlaşmadım o zaman🤭😁
Akgnedda İlk gebeligim suanda 37 haftaligim daha 1-2 gundur agirlastigimi hissediyorum onceleri saz gibiydim vallahi masallah ih demedim ama bu 2 gundur zorlaniyorum yalan yok
gakkoyengee 22 hafta içindeyim çalışıyorum hızlı yürürsem kasık ağrım oluyor birde yorulmalarım başladı
Guldvlcu 31e girdim ağırlaştım :) karın gerilmesi,batması,karnımı çatlayacak gibi hissediyorum sanki çok ağır geliyor taşımakta zorlaniyor gibiyim 2.gebeligim ilkinde hic böyle seyler yaşamamiştım
Ada022 Gebeysek1 31 olduk yavaştan zorlamaya başlıyorum sanki 2 haftaya tamamen ağırlaşırım herhalde 😔
Masalnesli Gebeysek1 32 haftaligim ama çok agirlastim aradan birde 6 sene geçmesine rağmen yaştan mi aradaki fark mi bilemedim hiç yerimde durmuyorum üstelik 🙄