Zeynoym Kızlar hamile kaldığımda 48 kiloydum şuan 54-55 arası gidip geliyorum ve daha yeni 4. Aya girdim çok çabuk acıkıyorum bazen yediğimde bile doymamış gibiyim 🥺 böyle kilo almaya devam edersem top gibi olucam 😅 var mı benim gibi olan ?
Sedefdinc Zeynoym canım sağlığın için biraz dikkat etmelisin, yine de sen bilirsin tabi de doğuma kadar bu hızda kilo alman iyi olmaz. Bu arada yakınmışız bende 14 haftalık hamileyim sağlıkla gelsin bebişin❤😍
sultanireem Zeynoym ay bende öyleydim 55 le hamile kaldım şu an 19+4 oldum 62 kiloyum bu aralar biraz kestim fazla yemiyorum iradeli olabilirsem az yemeyi hedefliyorum 😂
Zeynoym Sedefdinc amin inşallah sizinde sağlıkla huzurla gelsin 🙏🏽 ama yemezsem elim ayağım boşalıyor bayılacak gibi oluyorum allahtan 48 le kalmışım kilolu bi insan olsaydım vay halime😂
Sedefdinc Zeynoym evet zayıfmışsın, bende 60 kilo ile hamile kaldım hala 60ım ben alsam yuvarlanarak gezerim herhalde 🤣
Sedefdinc Zeynoym eşime kilo almak istemiyorum dediğimde hep diyor ki “gençsin çıtırsın yediğini eritirsin🤣” Haklı bence genciz çıtırız eritiriz🤣
__mom1 Ben 14 haftaya kadar 1 kilo almıştım. Sonra 15 haftada iştahım bi açıldı 20 haftaya kadar 3 kilo aldım 😑