Bebeksicimm1 Kızlar bi yerde duymuştum yok iste hamileyken Esin’den nefret edersen soğursan bebek annesine benzermiş Esin’i çok seversen babaya benzermiş doğruluğu var mi 😁 tabi herseydn önce rabbim cümlemize hayırlı evlatlar nasip etsin sağlıklı olsunlar buda bi merak ☺️
Cglfdn Bebeksicimm1 esimin ailesinin en cok istediği gözlerinin kardesime yada babama benzemesi😍 ama kayinvalidem ultrason fotoğrafında eşime benzetti ayni sen diyor 😂😂 benim annemde bana 😂
Duygu_k Bebeksicimm1 ilk tekmesinde kime bakarsan ona benzermiş 😁 ben boş boş tavana bakıyordum oysa ki 😂
AygyulSina Bebeksicimm1 annem sey demisti bana ilk cocuk cok kim istemisse ona benzer demisti ama tabi ben inanmiyorum oyle seylere
Duygu_k Cglfdn aynı kontrolde alınan iki görüntüden birinde bana birinde eşime benziyor 😁 Perşembe günü kontrolümüz var bakalım bu sefer kime daha çok benzeyecek artık 36 haftalık olmuş olacak 😁
worin vallah esime benzesin isterim ama gözleri bana benzesin istiyorum😂 ultrason resimlerinde de herkes bana benzetiyo:)
Prensesim77 Ultrasyonda gördüğümüz an benle kaynananamın ağzından eşimin adı geçti ikimizde çok eşime benzettik , bnm eşim inatçı ve sinirli 😠 biri bnm bebeğimde aynen eşim gibi kaşları çatık sinirliydi 😠😠😠😠😠 🤣🤣🤣