batununannesi__ 19 haftalık olduk kasıklarıma bi anda ağrı saplanıyo yürütmüyo normal mi sizce arkadaşlar
Aysee1123 batununannesi__ 17-19 arası bendede oluyordu ara ara daha çok ayakta durursam, hızlı yürürsem ve kendimi yorarsam oluyordu sanki sonra olmamaya başladı. Şimdi 22 haftalığım
batununannesi__ Aysee1123 18. Haftada başladı ara ara bıçak gibi çaplanıyo bayramdan dolayı randevuda bulamadım normal mi acaba bebek büyüdükçe bilemedim ya korktum açıkçası
Aysee1123 batununannesi__ Ben normal olduğunu düşünüyorum kendim yaşayıncada aklıma kötü birşey gelmedi açıkçası
Mltsnl batununannesi__ bende de oldu gittim doktora magnezyum verdi ve büyüdüğü için öyle oluyormuş bide soğuk almakla alakalı bişeymiş
Gulben98 Bende şu an 20+1 deyim sizin gibi oluyor, çok yorulunca kasığımda ağrı oluşuyor, yuruyemiyorum ağrıdan daha.
Muhkub60 Bnde de 17 de başladı kasık ağrısı ani kamplar idrar yolu enfeksiyonu dediler ama kaç kez ilaç kullndım fayda etmiyor magnezyum da etmiyor. Şuan 25 olmak üzereyim hâlâ devam ediyor haftanın 2 3 günü raht geçiyor sadece. Yaklaşan adet dönemim gelince 1 hfta 10 günden kasık ağrıskna bel ve bacak ağrısı da ekleniyor 2 aydır. Ayın 1 i adet dönemim 3 gündür kıvranıym mesela yatsam belim ve bacağım sızlıyo otursm yürüsem kasık krampları bu 3. Gebelik ilkez böyle bir şey yaşiyorum
batununannesi__ Muhkub60 Rabbim hepimize kolaydık versin inşallah sağlıklarına bişey olmasında bi şekilde ağrılarını çekeriz ben ilk oğlumda hiç böyle bişey yaşamayınca korktum açıkçası demekki normalmiş internettede yazıyo bebek büyüdükçe baskı yapması normalmiş ama insan illaki tedirgin oluyor