PrensinibekleyenAnnee Klomn banada doktor kaçınci çocuğu dedi ikinci ne dedi erkek dedim buda inşallah kızdır dedim ona bakalm dedi kolunu bacağını gösterdi en son da cinsiyeti için Allah gönlüne göre verdi dedi yüzdelik bile demedi
Melisct94 minikcivcivim Yok canım almıyorum çok şükür 😊🙏 kustuğum sayılıdır sadece bulanıyor oda hemen geçiyor 😊 gurbet ellerde çocukla Rabbim kolaylık veriyor 🙏 inşallah canım rabbim tekrar nasip eder. 🙏
minikcivcivim Melisct94 oyy balım kolay gelsin inşallah çocukla çok zor oluyor ya 🫤 sürekli ilgi istiyor sürekli peşine gitmek zorundası . bende düşük tehlikesi yüzünden hep yatmak zorundayım sürekli benimle oynamak istiyor üzülüyorum yavruya 😕
Melisct94 minikcivcivim Hemde çok zor canım sağol 🥹 şükür bir şekilde atlatıyoruz oy kıyamam tehlikeniz kısa sürede ortadan kalkar inşallah sizde yavrunuz da rahatlarsınız 🙏
Afzv Klomn bana dönüş yapar mısın canım haftaya çünkü aynısını bana da dedi ilk gebeliğim ister istemez heyecanlanıyorum sağlıklı olsun önemli değil tabi ama kız deyince çok heyecanlandım 🥰 kız annesi olmak istiyorum ❤️