Beklenenim11  Merhaba kızlar bugün kalp atışı için gittik ama ultrasonda iki bebek var gibi ama tek kalp atısı dinledik sizce ikizmi ? Doktorum hiçbişey demedi kalp atısını bile 1 saniye dinletti acelesi vardı galiba🤣🤣
dolunayes Beklenenim11 yolk kesesi bencede kalp atisi olsa soylerdi belli olur zaten sonra dedigim gibiysede kalp atisi kisa dinliyolar zararli diye ondan kısa canim
Beklenenim11 Onemother1 burda genelde görseler bile ilerleyen haftalarda söylüyorlar emin olmak için 🙁
Bebiskosuu Beklenenim11 yok oluyor googledan bakabilirsiniz benim de aynı bu görüntüydü tekil gebelik
Beklenenim11 Bebiskosuu daha önceki gebeliğimdede tek yumurta ikizlerine hamileydim ama hiç bu görüntüyü görmedim ve 9 haftada ögrenmiştim onları o yüzden soruyorum
Beklenenim11 dolunayes dediğim gibi yurtdısında yasıyorum burda görseler bile 9-10. Haftadan önce demiyorlar bi kaç arkadaşıma attım onlarda ikiz deyince aklım karıstı
dolunayes Beklenenim11 hee yok ultrason kagidinda yazardi 5w3de yazan yerde misal kuzum iki tane hafta yazar ikizde :)
dolunayes Beklenenim11 bakalim canim belki bebektir kalp atisi almamıştır. Bekler sonra alirim diye dememistir. Yada gordu bebek degil demedi . Cikar ortaya:) doktorda bilir ya bebek olsa bariz şekil yani gozukuyo demekki bebek degil yolk
Beklenenim11 dolunayes aynen canım hayırlısı olsun ama dediğim gibi diğer ikizlerimde 5 doktora gittim hiçbiri ikiz demedi 9. Haftada gittiğim doktor dedi en son ikiz diye Hayırlı saglıklı olsunda ikiz tek hiç önemli değil