--Pinar-- 8 haftalık oldum ve bi miktar cips yedim dayanamadım sizce bişey olur muu, paketin yarısını yedim yani 😕
Damla --Pinar-- sağlıklı mi asla değil haftada 1-2 kere yerim hep bu kadar kasmaya gerek yok can çekiyor insanız sonuçta
minikoannesi123 --Pinar-- ben canım ne zaman isterse yiyorum :)) 38 haftalık oldum 😁😁 siz de kafanıza çok takmayın o kadar
--Pinar-- minikoannesi123 yaa maşallah bu sıralar bulantıdan iştahsızlıktan zaten bişey yiyemiyorum hiç besleyemiyorum bi de cips yiyince gelişimi olmaz diye korktum
--Pinar-- Beklenenim11 ilk olunca , ayrıca nasıl beslenmem gerektiği konusunda çok bi bilgim yok henüz o yüzden bu kadar endişelendim sanırım
Beklenenim11 --Pinar-- internette araştırabilirsin Paketli gıdalar ve kafein tüketme Maydanoz ananas aşırı tüketmek yasak Aşırı şekerli tuzlu şeyler yeme Kızartma fazla yeme Gazlı içecek içme Bll bol sebze meyve ye çok iyi yıka ama Sucuk sosis salam etliçigköfte yasak Az pişmiş et tavuk yasak Aklıma bu kadar geldi🤣
Bal_1604 --Pinar-- bende yiyorum 😂 eşim biraksa bı paket yerim 32.haftadayuz.cok şükür bı sıkıntı yaşamadık canım ne isterse onu yedim hep sizde korkmayın bişey olmaz Allah’ın izniyle
Ezgi-1409 Bal_1604 ya bende 34 haftalığım 2 parça cips çekirdek yesem ödem yapıyor ayaklarım balon gibi oluyor sizde öyle bi sorun yok mu?
nilsmomy --Pinar-- Bebeğin çıtır olur 😂 shehdje şaka bir yana bir şey olmaz ama paketli gıda tüketimine dikkat et 😌