Aslibali Arkadaşlar 35. Haftdayim yarın. Ben şu anda yuruyemiyorum bir yere tutunmadan. Evet.agirlastik bu haftalarda ok. Ama hiç yuruyememek nedir. Belimin biraz yukarısında bir bölge var beni ne yurutuyor ne de yataktan ağrısız kaldırıyor. Benim gibi olan var mı aranızda?
yasolinko Aslibali idrar yolu enf olabilir canim doktoruna danis istersen bende aynısını yasadım enfeksiyon varmıs 😣
1asel-duru Bende 35 olacağım bugün benimde çatim ağrıyo ama yürüyünce açılıyor belimde de ağrı oluyor zaman zaman şiddetli şekilde dinlenince geçiyor çok yuruyemiyorum ayakta kalamiyorum hele merdiven çıkarken nefesim sıkışıyor yatınca çarpıntı oluyor biri boğazımı sıkıyor sanki
Aslibali 1asel-duru ben de evdeyim yurudugum ettiğim yok tuvalete kalkamıyorum artık sezeryan olacağım ama 3 hafta böyle.nasil geçireceğim bilmiyorum
081615 Oğluma hamileyken bende asla yuruyemiyodum agliyodum resmen tutunmadan adım atamazdim yaklasik üç haftaya yakın çektim bunu sonra doğum oldu doğum sancıların baslamis demişlerdi bana doktorumla bı görüş istersen
Belll Aynı durumdayım. 35+3 teyiz. 10 gündür geçmiyor bu ağrı. Kuyruk sokumumdan sağ bacağıma iniyor hele bugün iyice şiddetlendi. Yürüyememek çok kötüymüş gerçekten. Yatsam da rahat değilim önerilen bütün egzersizleri denedim magnezyum içiyorum 2 tane ama fayda etmedi asla. Ne yapacağımı bilmiyorum daha da 1 Ay var doğuma🥺
Aslibali Belll ben de yarın doktora gideceğim bugün yuruyemeyince korktum. Sadece bir yere tutunmadan tuvalete gitmek istiyorum
081615 Aslibali bende aynı sekildeydim canım karnimda hiç bir kıpırtı yoktu sancı ağrı gibi ama nst de sancı çıkmıştı eve gönderdiler aksama suyum geldi son haftalarda bel ağrısı dogumun yaklaşımını gösterir diyolar ama doktorla görüşmekte fayda var
Belll Her gece yarın geçer umuduyla yatıyorum valla çeken bilir işimiz zor gerçekten sağlıkla kucağımıza alalım hepimiz inşallah bebeğimizi🙏🏻
Zeeyyy Benim de 35 te öyle oldu, 10 gün kadar kalkamadan yattım, magnezyum değerim de gayet iyiydi. 36 da bebek doğum pozisyonu almıştı, 37 de kanala yerleşmişti. Ben kanala yerleşme sancısı diye yorumladım.
Aslibali 081615 bel kaslarimin zayıf olduğunu söyledi doktorum. Ağrı bandı gibi bişey yapistirdilar yine de geçmedi.
bernayerli Ben şu an 17 haftalığım, 2 aydir falan cekiyorum, ne yatmak ne yatimca dönmek kipirdamak ne de yurumek mumkun bacagimi sururken bile canim yaniyor hem bel hem kasiktaki kemikler cok aciyor sizliyor