Hndntrk İnternetten sonucuma baktım ama bişey anlamadım araştırdığımda çok net bir bilgide yok yarın doktorumu arayacağım ama içim içimi yedi şimdiden anlayan var mı değerlerinden
NaimeYilmaz Grafıkte sıyah cızgı bıde degerler onemlu sıyah cızgın nerde? Risk cızgısıymıs ama doktorlar onemlı olan degerler dıyor ondan ben anlamıorm maalesef
NaimeYilmaz Hndntrk saglık ocagına bıle gıtsen ebeler cvp verır onu yorumlamak cok basıt onlara göre burda bilen var bi ara konu acılmıstı. bence başlıgı kaynana yada elti olarak degıstırın emınım cvp gelıcektır 🤗 bende aynı sabırsızlanmıstm sakin olun ınsallah bişe cıkmıcaktır
Hndntrk NaimeYilmaz o konuda çok haklısınız saçma sapan konulara daha çok cevap geliyor geçen günde bi başlık açmıştım onada hiç cevap alamamıştım
Hndntrk NaimeYilmaz çok teşekkür ederim tekrar insan endişeleniyor haliyle annelik işte şimdiden başlıyor 😊
Hndntrk Pcdshn başka birşey yazmıyor özelde yaptırdım testi o yüzden mi bilmiyorum sadece iki değer var
Beratzgenci hcg 1,95 papp-a 1,68 doktırum bugun sonuclarıma cok ıyı dedı yanı hcg 90,9 papp-a 3,42 cevrılınce ılk yazdıgım rakkamlar oluyor
Pcdshn Beratzgenci Beratzgenci. Yok bunlar değil. Belki burun ense kemik ölçüsüdür bunlar. Foto paylaşabilmeliyiz 🙄🙄
NaimeYilmaz Hndntrk ne demek. Ben devlette yaptırdm 3 sayfa sonuc aldım grafıkte vardı ense kalınlıgı degerler.