Mehtapkaya Kızlar bebek deterjanları yumuşatıcıları çok pahalı biliyorsunuz sizce yumuşatıcı kendi kullandığımız olurmu bebeğe zararı olurmu
usenmedimyaptimbirvelet Mehtapkaya yumuşatıcı her insana zararlı maalesef bebeğe kullanmayın ayrıca yumuşatıcı kullanmana gerek yok sadece bebek deterjanı yeter
Damla Mehtapkaya çok ağır kokuyor kesinlikle kullanmayı düşünmüyorum siveno marka aldım deterjanı yumuşatıcı kullanmayı gerektirmiyor Bi bakın isterseniz
hunilimom Mehtapkaya yumuşatıcı zaten önerilmiyor bebeklere ne kadar bebek deterjanı olsa da kokusu oluyor sadece granül deterjan kullanıyorum
Hilal2 Hacı şakir sabun tozu aldım koku vs yok kokusuz olması daha iyi 2. Çocuğum içinde onu tercih ettim
Gizemciftci Mehtapkaya bebekler doğunca hasas bir tene sahip oluğu için bebegin tenine zarar verebilir bence durumunuz var ise alabilirsiniz yumuşatıcı almadan granürlu toz beyaz sabun alabilirsiniz
TugSozTan Yenidoğan için olan yumuşatıcılar bile önerilmiyorken bizim kullandıklarımızı asla kullanmamanız gerekiyor. Kaldı ki kendimiz için kullanılan yumuşatıcılar yetişkinler içinde önerilmiyor. Granül sabun ile yıkayıp çift durulama yapmanız yeterli