Nunuuh Kizlaarr 39+3 olduq hala gelmiyoooo.Bu gun 20-25 dakika merdiven indim cikdim sicak duş aldim simdide tarcin çubuğu suyu icdim.Deneyen varmi?Tarcin cubugunun bir faydasi oluyomu?İlk defa burdaki kizlardan okuyarak içdim.Zarari olurmu acaba?
Mine16 Nunuuh bene 39+0 herşeyi yapıyorum hurma squat tarçın 3 gündür içiyorum bir bardak 🤣 merak etme tarçının bir zararı yok ama gelmiyor gerçekten zamanını bekliyor ya
Merveftm Nunuuh ayyy aynıyız bizimde 39+3 aynı şeyleri yapıyorum😂 hatta şuanda tarçınlı su içiyorum 😂😂 dünde içtim ama çok bişey olmadı bir iki gün icicem bakalım
Cicek_1 Öyle zorlama bence Allah ne zaman dediyse o zaman bekle desen bile bir dk beklemez. Bende seninle aynı haftadayim
Nunuuh Mine16 Ben ha bu gün geliyo diye diye hic bir şey yapmadim ama artik haraketlerim kisitlandi agrilarim artdi bu gün bir seyler yapim dedim🤣Sizin bir kaç gündür yapiyosaniz ben bir gun yapdim bu günde dogmaz harhalde.Sag salim kavusalim insAllah
Papatyam28 Mine16 bizde 39+3üz tarçınlı suyu ilk defa duydum ne işe yarıyor nasıl kullanıyorsunuz bende deniyim
Nunuuh irem3365 40 dan sonra suni sanci onerdi doktorum suni sanci korkutuyo onun icin dedim bi deneyeyim😅MasAllah kizinizə❤️🙏
Nunuuh Papatyam28 Tarcin çubuğunu demliyorsunuz bir bardak iciyorsunuz.Dogumu erkene aldigi soyleniyor amma bilgili degilim ❤️
Yaglioglu Ayyy niye gelmiyor ya :( benim de an itibariyle 39+0 ve gördüğüm kadarıyla kimseden ses yok,,,