Çam Sakura hastenesinde normal doğum yaptım 🥰16:30 gibi hastane acile giriş yaptık hafif regl sancım vardı sabah nişanım gelmişti ne olur ne olmaz diye gideyim dedim direk acilden giriş yaptık muane edildim suyum sızmaya baslamis 5 cm açıklık var dedi ben şok 🧿 nst baglandik sancı ara ara çıkıyor ama öyle delirtecek kadar degil. Kan ve idrar alıp yatış verdi doktor işlemlerin başlaması giyinmem yukarı odaya alınmam derken saat 18:45 olmuştu yine alttan muane edildim 5.5-6 cm arası dedi doktor beni aldı bir heyevan odaya geçtik nst bağlandı saat 20 :00 oldu yine muane edildim 7 cm dedi doktor hafig suni verelim dedi suni verdi yattım nst bağlandı hafiften sancı artıyordu yatarak sancı karşılamak zor çıkarttılar suniyi ben 20:30 gibi yürümeye comelmeye başladım tam saat 20;50 doktor geldi artık çok şiddetli olmaya başladı kasılma sancılarım hadi başlıyoruz dedi ben yine şok hemen yattigim odadaki yatak doğum yatağına dönüştü doktor muane etti yine ıkınma geliyor dedim ikin dedi ikindikca açılma ilerledi ve 21:10 da oğlumu kucağıma aldım hamd olsun çok güzel keyifli bir doğumdu doktorlar ebeler harikaydı ❤️ aynı odada oğlumun muanesi yapıldı ve kucağıma aldım . Normal doğumdan suni sancı dan korkmayın evet zor ozellikle son saat çok zorluyor ama doğunca kuş gibi oluyor insan hemen yürüdüm ihtiyaçlarımı kendim giderdim 🧿🧿 şimdi 3 çocuk annesi olarak yolumuza devam ediyoruz 🥰