cerenil Eylemm0905 bence yok 🥰 ben tatlıya çok düşkün biriyim 5 ay ağzıma çikolata dahi suremedim ama oğluşum oluyo🥹 ekşi ve tuzlu yedim hepp🌸 sağlıkla gelsin inşallah sizin bebisinizde🌸
Balannebalcocuk Eylemm0905 ye ekşiyi doğur Ayşe’yi falan hurafe tamamen🤣 Seninde oğlun olacak hissettim 🫶🏻 belli olunca mutlaka yaz buraya bekliyorum 🤩
Eylemm0905 Balannebalcocuk Sağlıklı olsun evet canım sanırım öyle olacak 🙂 daha zamanı var ama unutmazsam mutlaka yazacağım 🎈
MerveKitiz Ben de hergün aksam yemegi uzerine mutlaka cikolata yerdim.Simdi dusuncesi bile urkutuyor. CIkolatali birsey yiyince de genelde cikariyorum yediklerimi cok garip bir durum. Şalgam benim de vazgecilmezim🙃
Eylemm0905 Ilksen-30 Yine de dikkat edin tuz tüketimi hamilelik sonunda sıkıntı oluyor dedi benim doktorum
Eylemm0905 Nur_50 Evet ilk gebelik 🙂 bugün keseye bakarak 1 kişi kız 1 kişi erkek dedi sizde kız hissettiniz 🙂 merakla bekliyorum sonucu
MerveKitiz Eylemm0905 Daha belli değil :) Tam 12 deyim.Bayram sonu inşallah. Annem eksi yemis abim dogmus, ben de tatlı yemis, kardesim erkek kahve ve bulgur yemiş. Ye tatliyi cikar atliyi ye eksiyi cikar ayseyi tutmuyor galiba 🤭
Selinakbas Eylemm0905 Bende sürekli böyleyim kuzum cinsiyetini öğrenmeden önce herkes kız kız dediler yanıldılar oglusum oluyor🌸
Simge_celen_ozyildiz_ Eylemm0905 bulantı yaşadım ama sadece araca binerken onun dışında hiç bir problem yaşamadım şu aralar da geçmek bilmeyen bel ağrım var 😂
Mlkengn Eylemm0905 bende sizin gibiydim ilk hamileliğimde hayatımda hiç yememiştim limonlu dondurma ama hamilelikte her gün yiyordum herhalde ekşi diye 😂😂 kız olacak kesin diyordum kız oldu. Şimdi ikinciye hamileyim yine aynı şekilde tatlıdan aşırı derece de tiksindim yiyemiyorum resmen hep ekşi meyveler. Bu sefer de oğlum olacak. Yani ben kendi açımdan bu tezi çürüttüm sanırım 😂🤦♀️
Eylemm0905 Mlkengn Sanırım değişkenlik gösteriyor ve bu tarz şeyler hurefe çokta inanmamak gerekiyor 🙂 mecburen zamanı gelene kadar bekleyeceğim bakalım 🍀