agaadfsdqqaa Bende bu testin aynısıyla öğrenmiştim aynı böyle çıkmıştı şimdi 37 haftalık gebeyim darısı size inşallah 😘
-angel34 Amin inşallah yarın eczaneden test alıp yapıcağım halen adet ağrısı vs yok gebelik de garip geliyor çünkü sağlık problemimiz var gebelik olası çok düşük bir ihtimal inşallah vardır bakalım hayırlısı
-angel34 Birhayalimvr göğüs Acısı var adet olacakmışım gibi birde bel ağrısı karın ağrım başlamadı halen öyle bekliyorum
_Anonimdenim -angel34 benımde 24 Mayıs son adet tarıhım adete 4 gun kala ıdrarda pgrendım bu akşam da kan da ohrendım bence sende bı kan ver
Melek__55 -angel34 hamilesin canm benimde adete yakın koyu çıkmıştı testim gebelik testi yapınca silik çizgi çıktı 😁kanla netleştir
duriskonunannesi -angel34 adete yakın ben de ovulasyon testinde giderek koyulaşma görünce yumurtlama sanmıştım ama gebelik testi yapınca silik çizgiyi görmüştüm birkaç gün öncesi postlarima bakarsanız görürsünüz ,inşallah sizin de gebelik durumudur 🤲☺️
-angel34 Test yaptım gece işteydim eve geldim yaptım negatif çıktı erken gebelik testiydi ilk idrarla yapılması gerektiğinden dolayı olabilir mi
Babyy001 -angel34 inşallah vardır bebiş🙏🏻 Benimde gecikmem var 3.gün bugün geçen test yaptım negatifti ağrım sancımda yok aşırı midem yanıyor bulanıyor sürekli tuvalettim ama hiç ümidim Yok