9204 Babyy001 ola bilir bendede çıktında inanmamışdım eltime diyormki bak şuna diyoki var ben😳 diyorum nasıya gözüme gözükmüyomu şimdi, başladım çılıkkar atmaya sevinçden
ASE6154 Babyy001 3. Günüm bitiyor mide bulantım göğüs ağrım damarlarda belirginleşme kahverengi kısımda küçük tomurcuklar var, sol kasık batması sık idrar da var ama testler negatif bence gerçekten dalga geçiliyor 😄
Babyy001 Pamuk dün yaptım bi gözüktü bi gözükmedi sanki gözüm yanılıyordu birde bu ay tek bir gün ilişki oldu oda yumurtlama günümdü tam diğer aya güvenmiştim bir gün gelince bilemedim ki inşallah vardır da 😁
Babyy001 ASE6154 ayy benimde iki gündür aşırı midem yanıyor bugünde deli gbi midem bulanıyor yediğimi çıkaracak gibi hissediyorum ama galiba psikolojik ya 😂🫢🥲🥲
Silahimigetiraysel ASE6154 canım göğüs ağrın ne şekilde bende de var da tam anlamıyorum hamilelik belirtisi mi değil mi diye
Babyy001 Dünkü test akşam böyleydi gerçek mi diye elledim yırttım çok uzak değil mi arası birde ben teste bakmadım 5 dakikadan sonra
Babyy001 ASE6154 evet bende öyle biliyorum yok testi çıkardığım yerde gölge gibi gözüküyordu bir gördüm bir görmedim biraz daha bekleyim bakalım
babyasyanil Hamile kaldığım ay sadece 2 kez birlikteliğimiz oldu. Biri yumurtlama dışı biri yumurtlama günüydü. 8 gün gecikme ile öğrenmiştim hiç hesapta yokken😅
Babyy001 babyasyanil yaa ne güzel maşallah 🥰 2 senedir olmayıp bu ay olursa gerçekten sürpriz olur bizede inşallah olur allahım