Zehra_25x Kizlar doktora gittim bugun acilman yok ama bebek cok assagida dedi 34+5 teyiz alttan muayenede etti. Ciger gelistirici igne oldum. Doktir heran dogun olabilir hazirlikli ol dedi bu sekilde olupta ayini dolduran varmi acaba 🙄
Denizahsen Zehra_25x bana da 1 aydır aynı şey söyleniyor bende buna benzer bir post paylaşmıştım 😂 bugün tam 38 haftalık olduk gelen giden yok 😂 yani ilk gebeliklerde olabiliyor bu ve çok normalmiş onu anladım
Denizahsen Zehra_25x hatta o kadar aşağıdaki kafa ölçüsünü yapamıyorum demişti yani aşağıda olması her an doğum olacak anlamına gelmiyor
Edaaa1 Zehra_25x Bana da 34 te aynı şeyi söylemişti dokturum dikkat et 37 yi görelim demişti bugün 38 e gireceğiz inşallah hala aşağıda ama gelen giden yok, açılma yok kanala da girmedi daha
Kubracigimm Zehra_25x benimde öyleydi. O kadar aşağıdaydı ki 34.haftada doktor bana dediğinde doğurucam sanmıştım. 39+5 te doğdu oğlum ☺️
Zehra_25x Denizahsen ay korkuttu doktorum bayramda ben yokum dogum olursa falab die 😂 ins bende zamaninda dogururum.
Babymom22 Zehra_25x aşağıdayken şikayetleriniz neler? Benimde çok fazla baskı var yürümekte çok zorlanıyorum
Edaaa1 Zehra_25x Aa çok garip 🙃 bana da çok aşağıda dedi alttan muayene etti ama o kadarını hissetmedik
bebekananas Zehra_25x ben 31 de ciğer geliştirici vuruldum çok aşşağıda doğum olabilin diye gebelik zehirlenmesi de geçirdim şimdi 40 hagtalık olduk gelen giden yok 😂
Zehra_25x Deletedmom_879 bole kasigimda hissediyorm pit pit diye kalp atisi gbi. Yurumektede zorlaniyorum. Onun disinda hersey ayni sık tuvalete cikma nefes darligi bide cok tekmeliyor kaburgami bazen dusunuyirm acaba bole tekmeyle kendi kendinimi itiyo assagi.
bebekananas Zehra_25x ilaçla tedavi yaptılar 2. Gün tansiyonum düşünce almadılar kuşum bir gün daha yatıp çıktım