Anonim3447 Zeykan ben 28 ve 31 haftalarda yaptım şimdi 35 oldum ya bu hafta yada bayramdan sonra gideceğim
_Aslihan-Dmrts Zeykan 36. haftaya kadar kendim yaptım ayna yardimıyla. Geçen hafta ebe kssinlikle ağdayı yasakladı. Erken doğum riski yaratıyormus
ZeynePerolLl Zeykan ben 22 haftadayim daha bugün de yaptım agdayi bikini bölgesine Bi sıkıntı yaşamadım henüz çok şükür
Dilsay Zeykan Ben hep agdayla yapiyodum hamileyken oranin hassaslastigini bilmiyodum ve agda attım yirtildi 😓Kesinlikle tavsiye etmiyorum
Tgcmrt48 Zeykan oğlum da son günüme kadar yaptırdım hiç bişey olmadı şimdi 32 haftalık gebeyim yine yaptırıyorum canım
Eliyy Binnurr1 bilemedim canım sana kalmıs ama ben gidiyorum bilerek tekrar jilet tüy dökücü kullanmak istemedim hep agdaya gidyiorum çünkü geri sertleşsin istemedim
Mommmyumi Dr hem hijyen hem doğumu tetiklediğinden yapma dedi Tüy dökücü krem o da tüm hamilelik boyu max 3kere
Tmtugbaa Ben hep jiletle aldım, 37 haftada ağda yaptırdım sorun olmadı. Tabi bende olmadı diye sende olmayacak diye bişey yok. Ya da başkalarında oldu diye sende olacak diye bişey yok. Sen doktoruna danış canım sonra sorun yaşama.