Cansel-58 22+1deyim ayaklarım şişmeye başladı. Şişmemesi içim yapabileceğim bir şey var mı yoksa mecbur şişecek mi
Damla Cansel-58 hamur işi ve tuzu olabildiğince azaltman lazım YouTube da elçin Demirel in ödem için egzersizleri var ben faydasını gördüm dene istersen
eylulmihrasmom Cansel-58 bol su içmek uzanırken ayaklarınızı biraz yukarıya koyun altına yastık koyun ben de 22+2yim aynı durumdayım ayaklarım ve ellerim şişiyor🥹
Tlyyyyy Cansel-58 öncelikle bol bol su hatta direk en az 2-3 lt su( benim doktorum öyle demişti) 2. Olarak az az yiyip sık sık yemek ve belli aralıklarla yürüyüş/egzersiz yapmak tabii yemeklerdeki tuz asit hamur işi olayına da dikkat etmek gerekiyor ☺️
Cansel-58 Damla tuz fazla tüketmiyorum ama ekmeği sadece kahvaltıda fazla tüketiyorum diğer öğünlerde hiç yemiyorum aslında. kahvaltıda da azaltmam gerekiyor sanırım 😅 teşekkür ederim 🙏
Cansel-58 eylulmihrasmom 1 bardak suya 10 kez wcye gidiyorum ya😂 zorlanmaya başladığımı hissettim ilk kez bugün. allah yardımcımız olsun :(
eylulmihrasmom Cansel-58 amin insallah 🥲 mecbur ben yanıma o kocaman motivasyon matarasından aldım hep yanımda sürekli onunla içiyorum 🥹 2-3 lt mecburen içmemiz gerekiyor hem enfeksiyon olmaması için hem de bebiş ve ödem için 🥲
Damla Cansel-58 bende çok tüketmem ama kesmemiz gerekiyor yada tam buğday felan 38+5 im ayak ağrılarım beni mahvediyor önlemini al şimdiden