Yagmurr1 Yenidoğan bebek için sizce sleepy bio natural 1 numara mı yoksa molfix 1 numara mı daha iyi olur sleepy diğer markalara göre daha küçük daha iyi bebeğe oturuyor diyorlar öyle mi hangisini tercih etmeliyim kullananlar var mı
tlhmrv Yagmurr1 Molfix hiç tavsiye etmem ilk doğduğunda onu almistim hep dışına tasirdi tam oturmadı sonra prima premium ve sleppy aldım ikisinden de memnun kaldim
ipekmom_ Yagmurr1 sleepy natural daha iyi diye okudum yorumlardan ve öyle aldım çok memnunum. 3kilo doğdu bebeğim ve 1.ay sonuna doğru 2numaraya geçtik biz. Herhangi bir sızıntı vs yaşamadım
Yagmurr1 ipekmom_ 128 adetli 1 numara almayı düşünüyorum fazla gelmez dimi anca yeter bitince de büyüğüne geçmiş olucam büyük ihtimalle
ipekmom_ Yagmurr1 hayır canım ben daha fazla kullanmıştım hatta yeterli olur zaten 1 ve 2no arasında çok fazla bi fark yok bi sonrakini 2alırsın yüksek ihtimalle
Yagmurr1 ipekmom_ arkadaşım da o yüzden 1 den 3 e geçmişti canım 2 den 1 paket kullanmıştı sadece boyutları aynı neredeyse diye