tatlibebegim_ Çatlatma iğnesininde 10.günü sabah erken gebelik testi yaptım ama kamerada çok belli olmasada gerçekte daha belirgin sizce iğnenin geçmiş midir gebelik var mı?🥹🤦🏻♀️
tatlibebegim_ Merve99670 bencede iğnenin etkisiyle koyu çıkmaz mıydı yani ne biliyim herkes 14.günde falan diyor bilemedim belirtilerin neler peki benim bel kasıklarım sırtım falan çok ağrıyor
Merve99670 tatlibebegim_ benim de ara ara belim ağrıyor böyle kaşığıma kramp girer gibi oluyor kızımda da çok bel ağrım olmuştu benim bakalım kısmet sabah ilk idrarla bir daha yap bence
tatlibebegim_ Merve99670 yapıcam bakalım dün gece uyutmadı ağrısı nete baktığımda bebek tutunduğunda falan diyor ama inşallaj öyledir ya
Merve99670 tatlibebegim_ inşallah canım ama kendini ikisine de hazırla. Sen şimdi hep onu düşündüğün için psikolojik bile olabilir iki ihtimali de düşün
tatlibebegim_ Merve99670 evet Merve99670 düşünmemek elde değil ya negatif çıkarsa diğer ay rahim filmi çekip tekrar aşılama düşünüyorum
Merve99670 tatlibebegim_ aynen canım Allah korusun tutmazsa falan hiç ara vermeden bir daha yap öyle şans daha çok yükseliyor hatta kimisi rahim filmi çekince kendiliğinden hamile kalıyor ama benim anlamadığım şey doktor sana nasıl rahim filmini çekmeden yaptı bu tedaviyi
PinkyJelly İlk aşılamamda erken gebelik testleriyle takip ediyordum 11.gün pozitif 12.gün negatif görmüştüm. Biraz daha devam edin erken gebelik testi yanıltabiliyor hassasiyeti fazla olduğu için
tatlibebegim_ Merve99670 valla bilmiyorum ki bende ilk ay böyle deneyelim dedi eğer tutmazsa doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum zaten, 23 yaşındayım 2 yıllık evliyimde 8 aydır korunmuyoruz ileri derecede pcos var
PinkyJelly tatlibebegim_ o ay negatife döndükten sonra hiç pozitif olmadı malesef kanda negatif çıkmıştı. Testlerde önce silinip sonra koyulaşmayı takip etmek gerek
Merve99670 tatlibebegim_ canım diyorum ya 9. Gün öğrendim kaset testte yarım saat içinde özelde kan verdim orda öğrendim işte