zels2929 Arkadaşlar buraya gidiyorum 7. Ayımdayım burada sezeryan olan var mi ? Sezeryanda odalarda 2 hasta mi oluyor tek mi?
Hayalim1_ zels2929 eltim orada sezeryan olmuş begenmıstı kendısı ama detaylı bilgiye sahip değilim fakat bende çok gıttım o hastaneye rabbim kimseyi düşürmesin düşük yaptığımda gıttım hiçbir müdahale edılmedı bayılacaktım neredeyse ıkıncı gebelıgımde kanamam için gittim kürtaj dedi hemen oradan çıktım 1 saat sonra özele gittim bebegı gördüler hemen Esenler kd gorunmemıstı ben şahsen memnun değilim ama eltim sezeryan oldu memnun kaldığını söyledi
Evafor Bende şuraya cokeyim bende merak ediyorum bide sezeryan yapıştırma mi oluyor yoksa dikis mi dikiş diye duydum bir kaç kişi ölmüş sunuda merak ediyorum ücretli tek kişilik odalar var mı acaba kaç gün kalınıyor hastanede devlet olduğu için soruyorum bende 6 aylığım malum özeller uçtu gidiyor doğumda ücretler vs aşırı pahalı oldu ve temmuzda zam gelecek tekrar
zels2929 Evafor merak ettiğim herseyi sormuşsunuz vala renginar akbudak doktorum çok iyi bi doktor bayramdan sonra gidicem bu soruları sorucam bende
Evafor zels2929 bende murat talip hocaya gidiyorum fakat biraz sert mizaçlı birşey soramiyorum kendisine bende doktor değiştirmek istiyorum nasip bakalım
zels2929 Evafor renginar akbudak bence çok iyi benım her sorumu detaylıca yanıtlıyor çok güzel bir hanım bu doktoru tavsiye ederim ilk çocuğum sezeryan oldu Buda öyle olucak ilk özelde yapmıştım acaba aynı yapıstırmamı olur çok merak ediyorum
Evafor zels2929 benim de ozeldeydi bir arkadaşın eşi de bu devlet de yapmış dikis dedi korkuyorum açılma enfeksiyon vs ne bileyim
Hayalim1_ zels2929 Selda diye bır doktor var oda iyi evet rengınar hanımda ıyı gitmiştim birde Ece bahcecı var oda iyi ama erkek doktorlarından hiç memnun kalmadım o hastanenın niyeyse daha önce de erkek doktora gittim yanlış anlaşılmasın ama o hastanenın ki ıyı degıl
Hayalim1_ zels2929 şahsen gebe kalırsam en son gıdecegım hastane esenler kd Cerrahpaşa’dan çok memnun kaldım kürtaj olmuştum çok ilgiliydiler ama orasıda doğum ameliyat yapmıyor diye biliyorum
zels2929 Hayalim1_ benim de sezeryan olacak o yüzden tercih ettim açıkçası birde özellerin fiyatları ortada dikişleri dikmemi yapıstırmamıydı onun hakkında birsey dedi mi eliniz acaba
elifdemirr4 Bence kimseye tavsiye etmem, ilk çocuğumda ölçüleri tutmuyor kilosu yok yoğun bakıma girer diye imza attırıp yolladılar, gecen ay arkadaşım doğum yapmış kızın anasını ağlatmıslar resmen binpişman gtmek isteyen bı 500 kere düşünsün derim
zels2929 Evafor bende onu çok merak ediyorum 😥 bayramdan sonra artık öğrenirim burada bilen yok sanırım
PrensinAnnesi61 Hayalim1_ Ben acilden girdiğimde barış erguvan bey nöbetçiydi bir keresinde ve ilgisi gayet iyiydi ama hiç randevu alıp gitmedim bir tek orda muayene etti o kadar bilgili birisiiydi
Ayce09 PrensinAnnesi61 hastane benim için uygun değil ikiz barış beye bende 2 kez gittim en son cinsiyet tahmininde kafamızı karıştırdı ni kız bi erkek olan bebeklere iki kız dedi 😂 kendi doktoruma zor attım kendimi bugün kesiinleşti ilgili bilgili evet cinsiyet tahminine güvenmeyin 😂
Edsn PrensinAnnesi61 barış erguvan denen doktora ben de acilde denk geldim düşük yapmıştım tmm iyi muayene etti etmesi lazım bana kanaman olırsa başka doktora git dedi parol yazıp yolladı yanındaki slk sekreter kız bir arapor yazmayı beceremedi aramadıpı yer kalmadı bana 2014 yılında başka hastaneden aldığım raporun çıktısını verdi ki ben fark ettim durumu yoksa çalıştığım yere götürüp rezil olacaktım uğraş dur sonra adam oturduğu yerden para alıyor resmen iyi diyebileceğim son doktor zaten ne konuştuğı da anlaşılmıyor Allah düşürmesin
Hayalim1_ PrensinAnnesi61 anladım canım randevulu gittim ben oranın doktorlarından ağzından cımbızla laf alıyoruz
zels2929 Edsn renginar Akbudak ona gidiyorum ben ondan memnunum sezeryan olacağım ama işte dikişleri kafama taktım acaba yapıstırmamı yapıyorlar ne yapıyorlar kafam iyice karıştı özeller aldı başını gidiyor 😥
Edsn zels2929 yapıştırma dedikleri sezaryende de iç kesimleri dikip üst kısmı estetik dikişle yapıyorlar belli olmasın diye yapıştırma dedikleri teknik bu