Zynppp_0999 Bebek bezi yeni doğan için sleppy mi baby turco mu önerirsiniz kullanıp memnun kalan annelerim tecrübelerinizi yazarsanız sevinirim☺️
Hizligonzales Zynppp_0999 turcoyu tavsiye ederim oglumdada onu kullandim simdi yeni dogacak bebegimede ondan alacağım
Papatyaa_severrr000 Zynppp_0999 baby turco eski paketi çok kaliteliydi yeni paketli olanlar bir işe yaramıyor sleepy de güzel değil , molfix, goon, soffio puro touch çok iyi
Nymphadora Zynppp_0999 baby turco hiç kullanmadım ama sleepy çok sızdırıyor özellikle kaka yaptığında bebek illa taşıyor hiç memnun kalmamıştım ondan en çok molfixi sevdik
ezgi-esk Slepyy hiç güzel değil bence 2 si arasında tercih yapacaksan baby turco. Ama baska bir secenek istersen molfix pure soft.
Nymphadora Zynppp_0999 ilk bebeğimde unibabynin yeni doğanını kullanmıştım şimdi de henüz kullanmadım ama molfixin izotonik sulu yenidoğan ıslak mendilleri var onlardan aldım inşallah onları kullanıcaz yorumları güzeldi
2oglusannesi Zynppp_0999 molfixin üstüne yok. Hiç gezmeyin direkt molfix diyorum. Bi ara goon kullandım mavi paketli olanı o da idare eder sarı paketlisinin korumasi mavi paketli kadar değil. Bebeğiniz küçükse çoğu idare eder ama ek gıda sonrası molfix kullanın bariyerleri ve emiciligi çok iyi
2oglusannesi Zynppp_0999 bezlerden saadecee prima kullanmadım onu bilmiyorum. En pahalı bez olduğu için gerek duymadım