Kızlar 20 gün önce doğumum gerçekleşti biraz erken doğum oldu 35+1 ken bebegin hareketlerinde azalma vardı benim sancım çıkıyordu ve açılmam olduğu için acil sezeryana alındım bende zaten sezeryan istiyordum
Aslında kontrole gitmiştim doğum için gitmemiştim muayene olduktan sonra hemen 2.kata yönlendirdiler önlüğümu giydirdiler serumumu taktılar ve hemen ameliyathaneye indim spinal anestezi oldum hiç korkmayın anlattıkları gibi aslaa değil belden vurulan iğneyi felan asla hissetmedim acımıyor inanın uyustuktan bes dakika sonra hemen bebeğimi gördüm mideniz felan bulanirsa zaten hemen ilaçla çözüm sağlıyolar bebegim yoğun bakımda kaldı 10 gün hem erken doğum olduğu için hemde akcigerinde enfeksiyon vardi çok şükür şuan yanımda
Ameliyattan sonra kahve tükettim hic bir şekilde baş ağrısı felan çekmedim yürüyüş acayip kolaydı o kadar guzel bir doğum gecirdim ki Allah herkese benim gibi doğum geçirmek nasip etsin gerçekten çok kolay ve sakin bir doğum geçirdim meral ettikleriniz varsa cevaplayabilirim