Kbrdvn Arkadaşlar egepolde doğum ücreti çalışan memurlar için farklı mı ( emekli sandığı olan kadrolu öğretmenim) ve doğum ücreti için bu durumda fiyat ne kadar olacak bilgisi olan var mı teşekkürler
EzgiKizilates Kbrdvn yarın bir sorun olmazsa gidip fiyat konuşacağım. Benim doktorum dışarıdan gelecek normalde 2600 gibi bir fiyat yazmıştı buradaki arkadaşlar yarın fiyat alırsam yazarım size de
Yaso Kbrdvn egepolu aradım sordum ben yok dediler ama yine de giderseniz sorun benim gittiğim hastanede var eşim belediye çalışanı memurlara da yapıyorlar indirim Atasağlık ta %20 indirim yapıolar muayene doğum tahlillerde
EzgiKizilates Kbrdvn merhaba bugün gittik normal sezeryan fark etmiyor 1 gece kalış 1 refekatçı 2700 dediler fiyatı bizim doktor dışarıdan gelecek 2000 oluyor o zaman
Kbrdvn EzgiKizilates belki Bnmki de dışarıdan gelecek ama çalışanlara bir indirim oluyordu tahliller de vs doğumda nasıl acaba eğer öğrenip yazarsanız zahmet olmazsa çok sevinirim
Kbrdvn Yaso teşekkürler yapmaları lazım ya arkadaş kent hastanesinde doğum yapmış ona üstüne ücret vermişler anlamadım
EzgiKizilates Kbrdvn doktora göre değişir mi bilmiyorum ama benim Umur Yensel biz Umur beye 2000 fiyat veriyoruz dedi anlaşmalı doktoruymuş oranın