Doğum yapmak için çok uğraştım yer silme , hurma yeme merdiven inip çıkma vs vs ama bebeğimin geleceği yok dediğim zaman bir gece (09 Haziran) 3.52 de uykudan altıma kaçırdım diye uyandım lavaboya gittim günlük ped de beyazımsı akıntıdan daha yoğun ve daha çok olacak şekilde yeşilimsi parça parça birşeyler vardı hemen fotoğrafını çektim beklemeye başladım. Saat 5 gibi ağrılarm başladı 7 ye kadar evde durdum duş aldım birşeyler atıştırdım çantaların eksiklerine baktım evi toparladım 🤣evden çıkmadan önce doktoruma çektiğim fotoğrafı ve suyumun geldiğini yazdım hemen hastaneye git yazmış. hastaneye gittiğimde 1 cm açıklığım vardı.
Saat 9 gibi doktorum geldi muayene sırasında açıklığım 2 cm olmuştu ama bebeğim kakasını yaptığı için doğumun bir an önce olmadı gerektiğini söyledi. Karar vermem gerekiyordu normal doğumu beklemek bebeğimi riske atmak demekti sezeryani seçtikten sonra doktorum acil sezeryana aldı. Ameliyathaneye indirilirken ameliyathane de normal doğum ağrısı devam ediyordu 😬 spinal anestezi iğnesi yapıldı yavaş yavaş bacaklarım uyuştu bir kaç dk sonra bebeğimin ağlamasını duydum sonra da o minicik yanağını yanağımda buldum 🥺❤️ o an o büyülü an tarif edilemez ☺️🥰 tabi benim yanıma gelen bebeğim çişini de yaptı 🤣🤣 hemşire bakım odasına alıp götürürken dikişlerim falan atılıp beni de odama çıkardılar. Uyuşukluk geçtikten sonra yani yaklaşık 2 saat sonra ağrılar başladı ama ağrı kesici iğnelerle toparlanılıyor. 4 5 saat sonra da ilk yürüyüşümü yaptım ve bence gayet normaldi sadece ben fazla kan kaybettiğim için rengim sapsarıydi ve aşırı yorgundum hem normal doğum ağrısı hem sezeryan yordu 🥴 asıl sıkıntılı yeri doğumdan sonrasydi doğumdan sonra enfeksiyon kapmışım bebeğime de geçti bebeğim ve ben hastanede yattık tabi bebeğim yanımda değildi yoğun bakımdaydı beni en çok yıpratan şey bebeğimin yanımda olmayışıydi Allah kimsenin yavrusunu yanından ayırmasın 🥺🥺 çok şükür ki zor günleri geçirip taburcu olduk şimdi yanımda sağlıklı bir şekilde mışıl mışıl uyuyor 🥰🥰 sormak istediğiniz birşey olursa sorabilirsiniz ☺️ biraz uzun oldu ama benim hikayem de böyle 🐨🐨