bebeksu0 Nurhayat65 valla 20 den sonra yazanları görünce şaşırıyorum benim 11 haftada karnım çıktı çok sertleştide neden bende öyle oldu anlamadım😂
Jale92 25 haftadayım, atlet falan giyince belli oluyor. Bol birsey giyinince hic belli olmuyor neredeyse 🤭
Dilan1999 Benim de 25′ten sonra çıkmaya başladı ilk hamilelik herkes bana diyor hiç belli olmuyor hamile olduğun
Selinakbas Nurhayat65 16+4 haftalık hamileyim, karnım çıkmaya basladı iç karnın hiç yok dediler, bir anda çıktığı. Ama bu konu hakkında inat edemem doğru,yanlış bilmiyorum çünkü 🌸
Selinakbas Balannebalcocuk Yeni gebelikte kasıklar şişiyor ya bir anda ondan bahsediyor galiba arkadaşımız ♥️
Sareee39 Yeniumutt canım bizimde 18+3 50 kilo ile hamile kaldım şuan 49 kiloyum yani vermişim bile benimde göbüş hiç yok valla kimse inanmıyor hamiş olduğuma 🤷♀️
Nursah2 Nurhayat65 benimki ikiz ama hiç ikiz yorum yapılmamış 😓 8 haftalığım bitti yeni daha ne zaman belli olur merak ediyorummm
Gulcannnnnnnn Nursah2 benim de ikiz :) hemen çıktı benim 56 kilo ile hamile kaldım şu an 11 haftalık kilo almadım ama karnımdan belli oluyor
zeytin_ Nurhayat65 3.5 aylık hamileyim 5 aylık gibi duruyor diyenler oldu ama gün içinde karnım çok şişiyor kiloluda değilim fazla 😑😂
Dolphin16 zeytin_ aynen benimde öle ikinci hamileliğim walla 2 aylık hamileyim ama kocaman bi karnım oldu herkes yüzümden ve karnımdan anlıyor zaten hamile olduğumu. İlk hamileliğimde oğlumda kimse anlamamıştı 6 aya kadar karnım bile yoktu . Şimdi basenlerim popom karnım göğüslerim her yerim gün geçtikçe şişiyor yüzümde bi tuhaflaştı 🫣🫣
Sedefdinc Nurhayat65 14 haftakık hamileyim pek kimseye hamile olduğumu söylemedim aileler yakınlada hariç 500 gram da kilo vermişim gören diyor ki göbek yapmışsın🤣 bende göbek değil bebek yaptım diyorum 🤣 nasıl oluyor bu anlamış değilim
Enes_fatma Bennuss ya bende yeni 8. Aya girdim ama öyle abartılacak büyütülecek bi karnım çok çat pat belli ben biraz takıyorum kafama normal mi sizce üzülüyorum da anlamsızca 😂 herkesin karnı büyük benim ki niye değil diyorum bazen😂
ardengunes Enes_fatma bazılarının iç karnı geniş olur der büyüklerimiz o yüzden göbek çok çıkmazmış bazısının da küçük olur o yüzden dışa vurur büyüdükçe.. bence üzülme ne güzel sarkma ve çatlak oluşmaz sonrasında bu önemli bence 🤣🧿😍
Ecemsanli Nurhayat65 bir tek benim mi çok erken belli oldu daha 3.ayımda herkes sormaya başladı hamile misin diye 😄
Beyzanrkrkmz Nurhayat65 herkesin geç çıkmış ama ben şuan 13 teyim karnım sıkıydı normalde alt kısmı baya büyüdü çatladı bu haftadan😅
Esennaydn Gulerglfdn Nurhayat65 21 hafdadan sonra belli olmaya.basladi benim gobiş suanda 28 haftamdayim genelde gorenler kilo almamisin diyo hic aslinda.aldim ama