Elifcanblt Ilksen-30 evet içtim şimdide çok enteresan bir şekilde 10/3 e düştü. Bir tuhaflık var ama çözemedim 😀
Elifcanblt Ilksen-30 aralıklarla ölçtüm 10/4 10/5 ve yatmadan az önce yine ölcüyüm dedim 10/6 . Valla bir tuhaf bende anlayamadım ama yukselmesinden iyidir diye düşünüyorum böyle kalsın da
Hazalibis @Elifcanblt hamileliğimin 31. Haftasındayım ve 3 haftadır tansiyon problemi ile uğraşıyorum doktorum alfamet verdi en sonda. Yediklerine dikkat etmen stres yapmaman gerekiyor. Strese dayalı olabiliyor bazen. Allah yardımcımız olsun.
Minigimgelse Elifcanblt merhaba ayni sorun bende de çıktı bugün benimki daha 11 haftalık hem de 16/9 çıktı at gibii koşmuş mübarek 🤦♀️ benimki iki hafta boyunca sabah akşam ölçüp takip edeceksin not alcaksin yüksek seyrederse ilaç başlayacağız dedi 🤦♀️
Elifcanblt Minigimgelse oo sizin gerçekten çok erken başlamış tansiyon da baya yüksek çıkmış. Acaba o anlık yürüyüp falan dinlenmeden mi olcüldünuz. Dikkat edin sürekli bakin eve bir tane tansiyo. Aleti alın ben aldım bakıyorum şimdi günlük. Kan ve idrar tahlili de verseniz çok iyi olur benim değerler biraz yüksek de çıktı 😐
Elifcanblt Ervaduru düzene girdi çok şükür evden çalışmaya başladım onun etkisi var . Uzun yol çekmiyorum ayakta ve sıcaklardan ötürü bunalmistim sanirim , tansiyonum o yüzden yüksekdi bence . Şu an iyiyim çok şükür 🥰
Elifcanblt Ervaduru tuza baslar da çok dikkat ettim ama şu an açıkçası pek dikkat etmiyorum tansiyon düzelince. Ama bol bol su tüketiyorum
Ervaduru Elifcanblt sağolun bende şimdi tuzsuz besleniyorum su içiyoım günde 3 kere tansiyona bakıyorum ekstra da bişey yapılıyor mu diye sormak istedim
Nurcihannan Toplu tasımada mavi koltuklar hamile ve yaşlılara ait hamileyim deyin yer isteyin vermezlerse yaygarayı koparın. Ricalık bi durum yok size ait bir koltuk zaten
Elifcanblt Nurcihannan inanın onu bile yapmak gelmiyor içimden. Kendimi kötü hissettiğim zamanlar mecburen bazen söylüyorum. Allahtan evden çalışmaya başladım yoksa bu sıcaklar da 1 küsür saat beni bitirirdi