Tln-36 Güzel Annelerim Bugün cinsiyet için hastane gittik bebeğim bacağını açmadı doktor cinsiyeti görmedi sadece buna benziyor dedi sizce tahmini tutar mı
Yareneylul Tln-36 bana ilk kıza benziyor dedi sonra erkek gibi dedi 19 haftalık olduk bugün yüzde yüz erkek dedi
Crocus20 Tln-36 şuan kaçıncı haftasınız. Oğlumda 18.haftaya kadar ne yaptıysam göstermesi hep bağdaş kurup oturuyordu o yüzden hiç görünmüyordu. Neler neler denedik yok o pozisyonu hiç bozmadı. Biraz sabretmek gerekiyor sanırım🥰
Yncatc Tln-36 gösterebilir bacağını kapatmış sonuçta onu heyecanlandıracak şeyler yiyebilirsin kıpır kıpır oluyor ☺️
Zeynepaltns Tln-36 keşke tekrar baksaydı biraz zaman geçtikten sonra , benim doktorum kemik yapısına bakarak anlamıştı . Dediği gibi de çıktı
Tln-36 Yareneylul 17 haftalığız bacağını açmadı doktor o kadar uğraştı ama yok hatta iki defa girdim biraz yürüdüm tekrar girdim uğraştı ama yok inatlaştı bi açmadı bacağını yarın tekrar gidicem
Tln-36 Crocus20 Crocus20 17 haftalığız bacağını açmadı doktor o kadar uğraştı ama yok inatlaştı bi açmadı bacağını yarın tekrar gidicem
minikmucizeemaak Tln-36 Kaç haftalıksın canım? 13+6 da doktorum kıza benzetti 15+0 da oğlum olacağını öğrendim 🤭
Tln-36 minikmucizeemaak canım 17 haftalığız bacağını açmadı doktor o kadar uğraştı hata iki defa girdim biraz yürüdüm tekrar girdim uğraştı ama yok inatlaştı bi açmadı bacağını yarın tekrar gidicem
Kirsehirli40 minikmucizeemaak aaa hayirli olsun canım geçen diyordun ogtencem diye sağlıkla sihhatlr kucagina alıp kavuşursun insallahh 🌸🤍🤲
Crocus20 Tln-36 öyle yapıyorlar gerçekten 18. Haftaya kadar kaç tane doktora gittim bir türlü açmamıştı. İnşallah yarın görürsünüz