İdrar yolu enfeksiyon çok yüksek.cikmisti 3 gün hastanede tedavi görmüştüm o zaman 34 haftalık tik neyse eve geldik günler geçti ama akıntım.gecmedi 35+3 de tabi bide yüksek tansiyon var gebelik başından beri , hastaneye gittim kasılma vardı ve bebek iki gündür aşırı hareketsizdi bir terslik olduğunu anladım zatem hiselerimde yanilmadim.hemen sezeryan oldum. Kuveze aldılar bebeği cihazla oksijen veriyorlar yavruma idrar yolu enfeksiyonu yuzuunden çocuğumun durumu buraya kadar geldi normalde minimum düzeyde solunum desteği alıp cikicakti kilomuz 36+2 ile uyumluyfu 3 kilo doğduk . Enfeksiyon durumunu kötüye götürdü . Sürekli süt sahip kilitli poşetle dolaba koyuyorum hasteneye tbugum.tsze taze sıktım yolladım ama 10cc veriyorlar göbekten hortumla😔 demem o ki ekfeksiyonu asla göz ardı etmeyin ağrılı sidik vs olduğunda hareket azaldiginda karinda taş gibi olduğunda hemen doktora beklemeyin. Şimdi diyorum keske 34de alsaydı sezeryane enfeksiyon tanısı koyduğu an belki bu kadar kötüye gitmezdi durumu 😔 rabbim hepimizin yardımcısı olsun kimseyi de evladiyla sinamasin 🙏 3 gündür kendi sezeryen açımı unuttum